MECLİSİN GÜNDEMİ DENİZLİ'NİN BORÇLARI OLDU

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, belediyenin bugünkü borç durumunu açıklamak için belediye binasına dev bir pankart astırdı. Bugün gerçekleştirilen ilk Büyükşehir Belediye meclis toplantısının gündemi yine borçlar oldu.

  • 13 Nisan 2024 - 17:11
  • Son Güncelleme : 14 Nisan 2024 - 01:45

Pankartta yer alan bilgilere göre, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin borcu 11 milyar 130 milyon 969 bin lira olarak belirtildi. Çavuşoğlu, bu adımıyla belediyenin mali durumu hakkında şeffaf bir yaklaşım sergilemek ve kamuoyunu bilgilendirmek istediğini vurguladı. Çavuşoğlu'nun bu hamlesi, Denizli'de kamuoyunun dikkatini çekerken, belediyenin mali durumuyla ilgili şeffaf bir iletişim politikası izleneceğine dair umutları da artırdı. Rakamlara gör Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 4 milyar 804 milyon 44 bin lira, DESKİ'nin ise 6 milyar 326 milyon 925 bin lira borcu bulunuyor. 


Bugün gerçekleştirilen büyükşehir meclis toplantısında başkan Çavuşoğlu borçlar üzerine konuşmasını devam ettirdi. Başkan Çavuşoğlu ile AK Parti grup başkanvekili Ali Değirmenci arasında da kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Ayrıntılar bu akşam Youtube Haberci Kuş'ta