MECLİS ÜYESİ ENKAZ ALTINDAKİ AKRABALARINDAN HABER BEKLİYOR!

Merkezefendi Belediyesi Meclisi Şubat ayının 2. Toplantısını gerçekleştirdi. Meclisin gündeminde 4 madde olsa da ana gündem Deprem oldu.

  • 06 Şubat 2023 - 20:16
  • Son Güncelleme : 06 Şubat 2023 - 20:18

Merkezefendi Belediyesi Şubat Ayı 2. Oturumu, Merkezefendi Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti. Toplantıda gündeme alınan 4 madde olsa da ana konu deprem oldu. 

Türkiye bugün güne çok büyük bir acıyla uyandı. Merkezüssü Kahramanmaraş olan 2 büyük deprem ile 10 ilde büyük yıkım meydana geldi. Binlerce vatandaşın canını kaybettiği depremde binlerce vatandaşta enkaz altında yardım bekliyor. Tüm Türkiye depremin acısını hissederken Merkezefendi Belediyesi meclisinin Şubat ayı 2. oturumunun da ana gündemi deprem oldu.

CHP Grubunun ‘Oturum ücretlerimizi AFAD’a bağışlıyoruz, bölgede yakınlarını kaybedenlere başsağlığı yaralılara acil şifalar diliyoruz’ dedikten sonra, AK Parti grubu ve Bağımsız meclis üyelerinden de destek geldi. AFAD’a bağışlanan oturum ücretlerinden sonra söz alan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, depremin acısını yaşadıklarını söylerken, yardım kampanyasına destek veren tüm Merkezefendi halkına teşekkür etti. 

MECLİS ÜYESİ ENKAZ ALTINDAKİ AKRABALARINDAN HABER BEKLİYOR

Ayrıca Şeniz Doğan konuşmasında CHP grubundan Aydın Aslan’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Meclis üyesi Aslan’ında Adıyaman’da enkaz altında kalan kuzenlerinden haber beklediğini ve en kısa sürede güzel haberler almasını dilediğini dile getirdi.

Aslan’ın depremin ardından aldığı haberle üzgünlüğü ve yorgunluğu fotoğraf karelerine de yansıdı.