MAZBATASINI ALDI İLK RÖPORTAJINDA HOŞGÖRÜ MESAJI VERDİ

İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı 3. Olağan İlçe Kongresi ile yeni ilçe başkanı seçilen Türkay Berberoğlu ilk röportajını Haberci Kuş’a verdi. Başkan Türkay Berberoğlu mazbatasını aldıktan sonra yaptığı ilk açıklamasında seçime hazır olduklarının mesajını verdi.

  • 05 Aralık 2022 - 06:30
  • Son Güncelleme : 05 Aralık 2022 - 06:36

Başkan Berberoğlu Haberci Kuş’tan Mehmet Özden’in sorularını yanıtladı. İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Türkay Berberoğlu; İYİ Partili tüm yol arkadaşlarımdan geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz 3. Olağan kongre’de beni bu makama layık gördükleri için teşekkür ediyorum” dedi.


YORGUNLUKLAR VE KÜSKÜNLÜKLER BİTECEK

Başkan Berberoğlu İlçe Başkanlığının çok önemli bir vazife olduğunun altını çizerek şu sözleri dile getirdi: Önümüzde zor bir süreç olacak. Bir partinin ilçe başkanlığı o partinin yapı taşlarından birisidir. 5 yıllık bir partiyiz ve Pamukkale ilçemizde 3. başkan olarak ben geldim. İşleyişimizde farklı bir yöntem kullanıp mahalleler ve semtler noktasında kendi mahalle başkanlıklarımızı ve yönetimlerimizi oluşturacağız. Elbette her siyasi partide olduğu gibi bu tarz değişim süreçlerinde yorulanlar, küsenler, vazgeçenler olabiliyor. Bana düşen görev bu küskünlükleri bu yorgunlukları ortadan kaldırarak yeniden çalışma ortamı sağlayacağız. 


MERKEZ SAĞ İYİ PARTİ’NİN

Başkan Berberoğlu’na sorduğumuz “İYİ Parti’de oy artışları anketlere yansıyor fakat ittifak ortaklarınız oylarını ilerletemiyor” sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

Türkiye’de son 20 yılda oluşan bir boşluk var. Artık görünen şu ki 2022-2023 devresinde merkez sağ partinin İYİ Parti olduğunu görüyoruz. Bu görev bizlere düşüyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin oy oranlarında geriye bir gidiş yoktur. Mevcut oyunu korumaktadır. Bizim ittifak ortağımız olması nedeniyle bu durum bizim içinde sevindiricidir. Bugün için İYİ Parti oy artışı gösteriyorsa buda mevcut iktidar partisinin oy kaybettiğinin en büyük göstergesidir. 

HOŞGÖRÜ VE ŞEFKAT YÖNETİMİ GELECEK

Başkan Berberoğlu sözlerine gelecek vaatleriyle devam etti. Berberoğlu, hoşgörü ve şefkat siyasetinin altını çizerek şu sözleri kaydetti:

İYİ Parti’nin en büyük görevi ve aklımızda oluşan en büyük yol haritası, ayrımcılığın olmadığı, hoşgörü ve şefkatin olduğu siyasi bir yönetimdir. Her platformda ayrımcılığı ve şefkati ön planda tutarak hoşgörünün ve sağduyunun oluşacağı bir yönetim gelecekte Pamukkale’nin ve tüm Türkiye’nin olacaktır.