MASAJ SALONUNA FUHUŞA ARACILIKTAN İŞLEM YAPILDI

Denizli Emniyeti tarafından umumi açık ve istirahat yerlerindeki denetimlerde bir masaj salonu fuhuşa aracılık ettiği gerekçesiyle işlem yapıldı.

  • 17 Şubat 2020 - 18:15
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli emniyeti bir haftalık asayiş raporunu açıkladı. Adli makamlarca araması bulunan 183 kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. 57 kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. Yine yapılan çalışmalarda 175 umuma açık ve istirahat eğlence yeri denetimden geçti. Ekipler tarafından  4 işyerine eksik belge ile faaliyet göstermekten işlem yapıldı. 1  işyerine sigortasız işçi çalıştırmaktan işlem yapıldı. Yapılan baskınlarda 1 işyerine kumar oynanması için yer ve imkân sağlamaktan polis ekipleri tarafından işlem yapılırken   masaj salonuna Fuhşa Teşvik ve Aracılıktan olmak üzerine cezai işlem uygulandı.   Çalışmalar sonunda Toplam 8 bin 45 TL idari para cezası uygulandı.

APARTLARA CEZA

Geçici konaklama yerlerine yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde 8 ayrı adreste bulunan toplam 121 Apart dairesi kontrol edildi.  5 apart dairesi Sahibine / yetkilisine 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında Toplam:  54 bin 72 TL idari para cezası uygulandı.  Kiralık Araç Firmalarına yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimlerde 9 ayrı adreste bulunan firma kontroldan geçerken 1 işyerine  9 bin 514 TL idari para cezası uygulandı.