MAHSUR KALAN VATANDAŞLARIN İMDADINA AKUT KOŞTU

Denizli'de yoğun kar yağışının ardından 8'i çocuk olmak üzere yolda mahsur kalan 53 vatandaş, AKUT Arama Kurtarma Derneği Denizli Ekibi tarafından tahliye edildi.

  • 06 Şubat 2023 - 09:12
  • Son Güncelleme : 06 Şubat 2023 - 09:18

Kenti etkisi altına alan kar yağışının ardından vatandaşlar trafikte zor anlar yaşadı. Özellikle Cankurtaran bölgesi adeta kilitlendi. AKUT Denizli ekibi ise dün mahsur kalan 53 vatandaş için 7 saatlik operasyon gerçekleştirdi. Dün akşam 20.30'da başlayan kurtarma operasyonu gece saat 03.00'a kadar sürdü.

Denizli genelinde etkisini gösteren yoğun kar yağışının ardından oluşan yoğun trafikte bazı vatandaşlar mahsur kaldı. Gelen ihbarların değerlendirilmesi üzerine mahsur kalan vatandaşların AKUT Arama Kurtarma Derneği Denizli ekibi ve diğer ekipler vatandaşların tahliyesini gerçekleştirmeye başladı.  AKUT Arama Kurtarma Derneği Denizli  Ekibi 15 gönüllüsü ve 3 aracı Denizlili vatandaşların tahliyesi için seferber oldu. 8'i çocuk olmak üzere yolda mahsur kalan 53 vatandaşın tahliyesini gerçekleştirdi. İki vardiya ile gece boyunca aralıksız çalışmaya devam eden AKUT Arama Kurtarma Derneği Denizli  Ekibi gelebilecek ihbarlar üzerine tahliye için hazırda beklediklerini belirttiler.