€

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Ziya Gökalp, Perşembe günü gerçekleştirilen MHP’nin 13. Kurultayını değerlendirdi.

  • 19 Mart 2021 - 15:17
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İl Başkanı Gökalp, 13. Kurultayın kovid-19 salgını nedeniyle sınırlı tutulduğunu belirterek, “KOVİD-19 salgının devam ettiği ve sosyal mesafeye dikkatin şart olduğu bir zaman diliminde, çok şükür 13’üncü Olağan Büyük Kurultayımızı azimle, sabırla, sağduyuyla ve huzur içinde gerçekleştirmenin kıvancını yaşıyoruz. Ülkücü hareket partimizin üzerinde oyun kuranları bir daha mahcup etmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi 13. Büyük Kurultayını başarıyla tamamlamıştır. Cenabı Allah’a şükürler olsun ki Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türk milliyetçilerine yakışan bir kongre yaptık” dedi.

“GÜCÜNÜ MİLLETİNDEN ALAN BİR SİYASİ HAREKETİZ”

MHP’nin gücünü milletinden alan bir siyasi hareket olduğunu kaydeden Gökalp, “Milliyetçi-Ülkücü Hareket; vatan için gözyaşı dökmüşlerin başını yasladığı müşfik bir omuz, gölgesine sığındığı güvenli bir korunak, teselli bulduğu manevi bir kaynaktır. "Vatan sağ olsun" diyerek gözyaşını içine akıtmışların dinmeyecek duası, bitmeyecek sevdası, kesilmeyecek sedasıdır. 52 yıllık siyaset mücadelemizin harcı; akılla, şuurla, dengeyle, ihtiyatla, ilkeyle, ülküyle ve imanla karılmıştır.

Bizi biz yapan, bizi bir millet yapan her değer, her emanet, her kazanım siyasi varlığımızın kemer taşıdır. Milliyetçi Hareket Partisi gücünü milletinden, cesaretini tarihinden, ilhamını da ecdadından almıştır. Bugüne kadar hamd olsun çizgimizde bir kırıklık olmadı. İnançlarımızda herhangi bir gevşeme yaşanmadı, irademize gem vurulamadı. Toplumsal huzur, ekonomik refah, siyasal istikrar için çalıştık” diye konuştu.

“YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDECEĞİZ”

MHP’nin yoluna emin adımlarla devam edeceğini ifade eden Gökalp, “13. Kurultayımız başarıyla tamamlanmıştır. Denizli teşkilatı olarak Başbuğumuzun izinde, Bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde yolumuza devam edeceğiz. Önce ülkem ve milletim diyen partimiz, milli devlet güçlü iktidar hedefinden taviz vermez, vermeyecektir. Kurultayın düzenlenmesinde emeği geçen herkese, teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket’in sevdalılarına daha nice kurultayları aynı şevk, aynı heyecan, aynı coşkuyla gerçekleştirmelerini temenni ediyorum.Kurultayımızda çıkan sonuçların kutlu davamıza, partimize, demokrasimize, milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak” ifadelerini kullandı.