KÜÇÜK ÇOCUĞA DEFALARCA TECAVÜZ ETMİŞLER

Çivril’de özel bir yurtta kalan 12 yaşındaki öğrenciye yurdun belletmeni tarafından tecavüz ettiği iddia edildi. Tecavüz olayı küçük çocuğun intihar notu yazmasıyla ortaya çıktı.

  • 26 Aralık 2019 - 07:07
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Edinilen bilgiye göre Çivril Akpınar mahallesinde bulunan özel bir öğrenci yurdunda 12 yaşındaki bir öğrenciye tecavüz edildi. Yurtta belletmen olarak kalan Emre T. (19) Şehit Kağan Kandemir ortaokulu öğrencisi 12 yaşındaki çocuğa defalarca tecavüz etti. 12 yaşındaki öğrenciyi yaşananları anlatmaması konusunda uyaran ve şiddet uygulayan Emre T. tecavüzlerini arttırınca küçük çocuk durumu yurt müdürü Murat Ç.’a anlattı. Müdür Murat Ç. Küçük çocuğa olayı unutmasını ve kapatması gerektiğini söyleyerek belletmen Emre T.’u Denizli’de aynı vakfa bağlı başka bir yurda gönderdiğini söyledi. Yaşadığı olayın etkisinden kurtulamayan ve içine kapanan küçük çocuk okulda durumu bir arkadaşına anlatarak intihar etmek istediğini söyledi. Ertesi gün sınıfta yalnız kaldığı sırada intihar notu yazan ve başından geçenleri anlatan öğrenci notu sınıfın penceresinden attı. Notu bulan arkadaşları durumu hemen okul idaresine bildirerek sınıfa çıktılar.

Yaşanan gelişmelerden sonra uzman psikologlar eşliğinde ilk ifadesi alınan küçük öğrenci, Denizli sosyal Hizmetler müdürlüğü yetkilileri tarafından koruma altına alındı.

Çocuk İzleme Merkezinde avukat uzman psikolog ve Sosyal Hizmetler yetkilileri eşliğinde alınan ifadesinde küçük öğrenci, belletmen Emre T. tarafından yurdun bodrum katındaki personel odasında, revir, yatakhane ve çatı bölümünde defalarca tecavüze uğradığını söyledi.

Alınan ifadeden sonra Emre T.’nin Denizli’de gözaltına alındığı, Çivril Yurt Müdürü Murat Ç. hakkında soruşturma açıldığı belirtildi.

Olayla ilgili adli soruşturma devam ediyor.

Kaynak:yeşilçivrilgazetesi.com