KORONAVİRÜS KORKUSU CANINDAN ETTİ

Denizli’de bir vatandaş hastanede koronavirüs bulaşır korkusuyla gitmeyince mide kanaması sonucunu yaşamını yitirdi.

  • 05 Temmuz 2020 - 22:35
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Çal ilçesinde meydana gelen olay koronavirüs korkusununda ne kadar endişe verici sonuçlar yaratabileceğini gözler önüne serdi. 59 yaşındaki Veli Mercan isimli vatandaşın, mide kanaması geçirerek hayatını kaybetmesinin sebebi koronavirüs korkusu çıktı.

Edinilen bilgi neticesinde, Veli Mercan'ın veteriner hekim olan oğlu Mustafa Mercan’ın tayini Muğla’ya çıktı. Denizli’den, Muğla’ya taşınan oğlu Mustafa Mercan kamyon tutarak eşyalarını taşımak için hazırlık yapan baba Mercan, oğluna yardıma giden nakliye aracından, eşya taşırken düştü. Belinde hasar oluşan Veli Mercan’ı, hastaneye götürmek isteyen oğlu ve yakınları bütün uğraşlara rağmen başarılı olmadı.

Hastanede corona virüs bulaşır korkusuyla gitmeyen Mercan ağrısını azaltmak için de ağrı kesici haplar aldı. Aşırı derecede aldığı ağır kesici haplar nedeniyle durumu kötüleşen ve sancıları artan Veli Mercan, hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan kontrollerde Veli Mercan’ın, mide kanaması geçirdiği tespit edildi. Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtulamayan Veli Mercan, hayatını kaybetti.