KORONAVİRÜS CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR

Denizli'nin Çal ilçesinde eczacılık yapan Süleyman Özcan Koca, korona virüs nedeniyle doğum gününden bir gün önce hayatını kaybetti. 45 yaşındaki Koca'nın ölümü ailesini ve meslektaşlarını yasa boğdu. Denizli'de dün de Tavas'ta eczacılık yapan Süleyman Eser Özgün, korona virüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.

  • 06 Aralık 2020 - 19:08
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli'de korona virüs bir can daha aldı. Edinilen bilgiye göre Çal'da faaliyet gösteren Koca Eczanesi sahibi ve mesul müdürü Süleyman Özcan Koca, korona virüse yakalandı. Bir süredir Servergazi Devlet Hastanesinde tedavi gören 45 yaşındaki Eczacı için plazma tedavisi uygulandı ancak Koca, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

DOĞUM GÜNÜNDEN BİR GÜN ÖNCE HAYATINI KAYBETTİ

Dün Tavas'ta Özgün Eczanesi sahibi Süleyman Eser Özgün'ün koroma virüs nedeniyle hayatını kaybettiyi Denizli'de, Koca'nın da bir gün sonra ölümü ailesini ve meslektaşlarını yasa boğdu. 45 yaşındaki Koca'nın doğum gününden bir gün önce(doğum günü 7 Aralık 1975) hayatını kaybettiği öğrenildi. Evli ve 2 çocuk babası Koca, yarın Denizli'de toprağa verilecek.