KORONA MASAJ SALONLARINI KAPATTI EVDE HİZMET BAŞLADI

Korona virüs salgını nedeniyle devletin aldığı bazı önlemler arasında masaj salonlarının kapatılması da vardı. Fakat bu yasaklar farklı yöntemlerle bozulmaya başladı.

  • 25 Mart 2020 - 17:17
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Özel Haber: Haberci Kuş

Haber sitemize gelen bazı ihbarlar doğrultusunda yaptığımız araştırmalar sonucu kapanan bazı masaj salonlarının evde ve apartlar da hizmet vermeye devam ettiği belirlendi. Sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla korona virüs nedeniyle iş yerlerinin kapanmasının ardından evde hizmet vermeye başladıklarını duyuran masaj salonu sahipleri ev ve apartta hizmete başladıklarını duyurdular.

Kendi evimizde hizmet veriyoruz başlıklı paylaşımın altına gelen yorumlar ise durumun ne kadar traji komik olduğunu gözler önüne serdi. Kullanıcılardan birinin "Virüsten çıkamıyoruz evlere geliyor musunuz?" başlıklı yorumuna bizde çıkamıyoruz siz gelin yorumu dikkatlerden kaçmadı.

Konu ile ilgili yaptığımız bazı araştırmalar sonucunda ise Denizli'de 3 salon 2 salon daha kapatıldıktan sonra ev ve apartta hizmet vermeye başladı. Konu ile ilgili emniyet apartlara yönelik operasyon düzenlese de bu konuyla ilgili bir bilgi açıklanmadı. Vatandaşlar emniyetin periyodik gerçekleştirdiği apart operasyonlarda bunlara da dikkat etmesi taraftarı.

EVDE KAL DENİZLİ!

Haftalardır yapılan uyarıları dikkate almayarak dışarı çıkan vatandaşların bu tarz yerlere giderek kendi sağlıklarını ve ailelerinin sağlıklarını da tehlikeye atmamaları amaçlı üstümüze düşeni yaparak siz değerli okurlarımızı bir kez daha uyarmak istiyoruz. Lütfen evde kalın!