KORONA BİR İLÇEYE DAHA SIÇRADI

Denizli’nin Bekilli ilçesi de korona virüs vakası görülen ilçeler arasına girdi.

  • 09 Nisan 2020 - 08:14
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’de bir çok ilçede görülen vakalara bir yenisi daha eklendi. Denizli’nin Bekilli ilçesinde kovid-19 vakası görüldüğü öğrenildi. Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban vakayı sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı bir paylaşım ile duyurdu.

Bekilli’de alınan tüm önlemlere rağmen 80 yaşına bir kadında kovid-19 vakası tespit edildiği öğrenildi. Başkan bu duyurunun ardından getirilen yasak ve kısıtlamaları hatırlatarak, sokağa çıkmak zorunda olan vatandaşları ise sosyal mesafeyi korumaları konusunda uyardı.

Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Saygı değer Bekilli halkı, Bekilli ilçemizde aldığımız her türlü tedbirlere rağmen koronovirus ilçemizdeki bir mahallemize girmiştir. Bu süreçte daha titiz davranmamız, 20 yaş altı gençlerimizin ve 65 yaş üstü büyüklerimizin dışarıya çıkmaması konusunda daha duyarlı olmamız gerekir. Bu virüsün evlerimize girmesini engellemek bizlerin elinde! Ailemizin sevdiklerimizin canlarını tehlikeye atmayalım. Sonradan pişman olacağımız davranışlardan kaçınmalıdır.