KORKUNÇ CİNAYETİN AYRINTILARI ORTAYA ÇIKTI

  • 23 Mart 2021 - 09:19
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli dün gece bir kadın cinayetiyle daha sarsıldı. Korkunç cinayetle ilgili detayları ise yapılan soruşturmanın ardından netleşti.

Saat 23.00 sularında gerçekleşen korkunç cinayetin ilk ayrıntılarının ardından savcılığın başlattığı kapsamlı soruşturma ile tüm ayrıntılar ortaya döküldü.

Edinilen bilgiye göre 50 yaşındaki Meral Sivrikaya boşanma aşamasında olduğu eşinin yanından ayrılarak Atatürk Caddesi, Çimen Apartmanı 5. katta oturan kızı Özlem Yılmaz'ın yanına yerleşiyor. Kendisinden 2 yaş büyük olan ayrılma aşamasında ki eş ise durumu kendine yediremeyerek kadının peşine düşüyor.

İddiaya göre ruh hastası eş Erkan Sivrikaya, karısı Meral Sivrikaya ile konuşmak için kızının evine geldiğinde içeriye alınmayınca çatıya çıkarak ip yardımıyla 5. kattaki eve balkondan girdi ve eşi ile hararetli bir şekilde tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle psikopat eş yanında getirdiği bıçakla talihsiz kadını 20'nin üzerinde bıçakladı.

Cinayeti işleyen adam olay yerinden kaçmaya çalışırken olaya şahit olan mahalle sakinleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Talihsiz kadın ise olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen evin balkonunda yaşam mücadelesini kaybetti.