KONTROLDEN ÇIKIP TAKLALAR ATTI 4'Ü ÇOCUK 7 KİŞİ YARALANDI

Denizli’de gerçekleşen trafik kazası sonucu 4’ü çocuk 7 kişi yaralandı. Bir itfaiye eri, kazada yaralanan ve büyük korku içinde olan 2 yaşındaki çocuğu sakinleştirmek için uzun süren çabalar gösterdi.

  • 06 Mayıs 2019 - 02:27
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Kaza dün akşamüstü saatlerinde, Denizli- Muğla- karayolu, Tavas ilçesi çıkışında gerçekleşti.

Aşırı yağış nedeniyle kayganlaşan yolda Muharrem Kapancı (36) yönetimindeki 42 EEY 10 plakalı hafif ticari araç direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu kontrolden çıkarak takla attı.

Kazada sürücü ile birlikte Ali Soyuçok (32), Ayşe Kapancı (34) ile çocuklar, Berkay Kapancı (2), Aysima Kapancı (7), Elif Kapancı (4) ve Ramazan Erdem Kapancı (13) yaralandı.

Kaza sonucu olay yerinde bulunan diğer sürücülerin ihbarıyla olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Kazada yaralanan 2 yaşındaki Berkay’ı kurtardıktan sonra kucağına alıp havluya saran bir itfaiye eri ise miniği ambulansa kadar taşıyarak sakinleştirmeye çalıştı. Korkudan sürekli ağlayan minik Berkay’ı yaklaşık 10 dakika sonra sakinleştirmeyi başaran itfaiye eri daha sonra çocuğu sağlık ekiplerine teslim etti.

Berkay bebek ile birlikte diğer 7 yaralı olay yerine gelen ambulanslar ile Tavas Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. 

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.