KISA SÜREDE AYAĞA KALKACAĞIZ

Ligde 7 hafta sonunda galibiyetle tanışamayan ve sadece 3 puan toplayabilen Kızılcabölükspor, yarın saat 14.00’te Malatya Yeşiltepe Stadı’nda Yeşilyurt Belediyespor’a konuk olacak. Mücadeleyi Burak Güner yönetecek.

  • 15 Ekim 2021 - 14:06
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

TFF 3. Lig 2. Grup’ta kötü bir sezon geçiren ve düşme hattında yer alan sarı kırmızılılar, ligin formda ekiplerinden biri olan ve puan cetvelinde 5’inci sırada yer alan Malatya temsilcisi Yeşilyurt Belediyespor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Son olarak mutlak galibiyet parolası ile çıktığı mücadelede sahasında Çarşambaspor’la 0-0 berabere kalan ve taraftarını üzen Mekik, bu kez zor da olsa şeytanın bacağını kırmak ve taraftarına galibiyet hediye etmek istiyor. 

İlk kez gol yemedik

Kızılcabölükspor, hafta içi fikstüründe karşı karşıya geldiği Çarşambaspor karşısında ilk kez bir 90 dakikayı kalesinde gol görmeden tamamladı. Daha önce oynadığı karşılaşmalarda ilk hafta Bayrampaşaspor ile 1-1 berabere kalan Mekik, Karakoçan’a 3-0, İskenderunspor’a 4-0, 52 Orduspor’a 2-1 yenildi. 5’inci hafta Altındağspor’la 2-2 berabere kalan temsilcimiz, Yomraspor’a deplasmanda 5-2 kaybetti. Ziraat Türkiye Kupası’nda ise Karaköprü Belediyespor’la deplasmanda karşı karşıya gelen Kızılcabölükspor, rakibine 2-0 mağlup olarak organizasyona havlu attı. 8 resmi maç oynadığı süreçte 19 gol yiyen Kızılcabölükspor, rakip fileleri ise sadece 6 kez havalandırabildi. 

Az atıp az yiyorlar

Temsilcimizin yarın deplasmanda konuk olacağı Malatya Yeşilyurt Belediyespor, az gol yiyen bir takım hüviyetinde yoluna devam ediyor. Sezonun ilk maçında deplasmanda 3-1 kaybettiği mücadele dışında kalesinde 1’den fazla gol görmeyen ekip, ikinci hafta sahasında Şile Yıldızspor’u 1-0, üçüncü hafta deplasmanda Darıca Gençlerbirliği’ni yine aynı skorla 1-0 mağlup etti. Dördüncü hafta sahasında Beyoğlu Yeni çarşı ile 1-1 berabere kalan takım, ligin şampiyonluk adayı Kuşadasıspor’la beşinci haftada deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Altıncı haftada sahasında 68 Aksaray Belediyespor’u 3-1’le geçen Malatya temsilcisi, son hafta ise sürpriz bir beraberlik alarak Ankara temsilcisi Hacettepe ile 1-1 berabere kaldı. Yeşilyurt Belediyespor, Kızılcabölükspor maçı öncesi 12 puan +2 averajla 5’inci sırada yer alırken, temsilcimiz Kızılcabölükspor ise 3 puan, -11 averajla 19’uncu ve son sırada bulunuyor.

TFF 3. LİG 2. GRUP HAFTANIN PROGRAMI

YARIN: 13.00 Yomraspor-Siirt İÖİ, 14.00 52 Orduspor FK-Bayrampaşaspor, Darıca Gençlerbilirliği-Kuşadasıspor, Düzcespor-Hacettepe, Çarşambaspor-Alanya Kestelspor, Yeşilyurt Bld-Kızılcabölükspor, Şile Yıldızspor-68 Aksaray Bld, İskenderunspor-Karakoçan FK, Altındağspor-Iğdır FK