KILIÇDAROĞLU'NUN O SÖZÜ HERKESİ GÜLDÜRDÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi programları gerçekleştirmek için Denizli'ye geldi. Açılışlar yapan ve vatandaşa seslenen Kılıçdaroğlu, Merkezefendi Belediyesi'ne gelerek birifing aldı.

  • 17 Eylül 2019 - 12:05
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Babadağ'da gerçekleştirdiği programın sonrasında Denizli'ye gelerek Merkezefendi Belediyesi'ne ziyarette bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'ı makamında ziyaret etti.

KARNEMİZİ 5 SENE SONRA ALACAĞIZ

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek onur duyduklarını dile getirdi. Doğan; "Burada sorumluluğumuzun farkındayız. Vatandaşın beklentilerini biliyoruz. İşimiz zor fakat karnemizi 5 sene sonra alacağız. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz" açıklamalasında bulundu.

ALTIN GÖNDERMESİ

Brifing sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hediyeler sunan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Kılıçdaroğlu arasında geçen bir diyalog dikkatlerden kaçmadı. Makam odasında bulunan Belediye başkan yardımcıları ve milletvekillerininde tebessüm ettiği diyalogda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hediyeleri aldığı esnada "Altın kabul etmediğimizi biliyorsunuz değil mi?" diyerek, Süleyman Soylu'ya göndermede bulundu. Makam odasında bu diyaloğun ardından kısa süreli bir gülüşme yaşandı.