KILIÇDAROĞLU DENİZLİLİ GENCİN SORUSUNU YANITLADI

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, üniversite öğrencilerinin oluşturduğu bir grupla ile video konferans yöntemiyle buluştu. Video konferans görüşmesinde Denizli'den de bir üye katılım sağladı.

  • 03 Mayıs 2020 - 18:13
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu video konferans sistemiyle üniversite öğrencilerinin oluşturduğu grup ile bir araya gelerek sorularını yanıtladı. Denizli’den bir gencin de katılım sağladığı toplantıda Kılıçdaroğlu öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, uzaktan eğitim alan öğrencilerin taleplerini dinledi, sorularını yanıtladı. Kemal Kılıçdaroğlu, bir öğrencinin “Gençlik evi” talebine de “benim de hayalim” diyerek destek sözü verdi.

Denizlili bir genç olan aslen Gerzeleli, 22 yaşındaki Pamukkale Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Aysu Gürcan’ın da sorusuna cevap veren Kılıçdaroğlu, Gürcan’dan gelen: “İnternet erişimi olmayan arkadaşlarımız bu durumda mağdurlar ve canlı ders sistemine girmekte çok zorluk yaşıyoruz. Yaklaşık olarak öğrencilerin yüzde 20’si canlı derse girebiliyor. Geri kalan yüzde 80 kayıtlı dersleri izleyebiliyor bu sebeple akademisyenlere soru soramıyor. Bu durumun gelecek kaygılarımızı arttırıyor” dedi

Üniversite öğrencilerine “Asla umutsuz olmayın, kendinize güvenin” diye seslenen CHP Genel Başkanı sorunlarınızın takipçisi olacağız sözü verdi.

Videoyu izlemek için tıklayın