KILAVUZ PANDEMİ SÜRECİNDE YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

Kılavuz Kurs Kurucusu Alptekin Özdemir sektörle ilgili değerlendirmelerde bulunurken pandemi sürecinde yaptıkları yatırımlardan da söz etti.

  • 13 Ocak 2021 - 11:30
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Kılavuz Kurs Kurucusu Alptekin Özdemir sektörle ilgili değerlendirmelerde bulunurken pandemi sürecinde yaptıkları bu yatırımla ilgili merak edilenleri de cevapladı. Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) 'de gerçekleşen basın toplantısında kurucu Alptekin Özdemir'in açıklaması şu şekilde oldu:

“İçinde bulunduğumuz pandemi süreci birçok sektörü olumsuz etkilemiştir. Olumsuz yönde en çok etkilenen kurumlardan biri de özel öğretim kurumlarıdır.

 Salgının başından bu yana yüzlerce kolej ve kurs kapısına kilit vurmuş yüzlercesi de can çekişmektedir. Binlerce çalışan işsiz kalmış ve bir o kadarı da işsiz kalmak üzeredir. İşin ekonomik boyutu bir yana yüz yüze eğitim alamayan, neredeyse bir yıldır okula, kursa gidemeyen öğrencilerimiz var. Biz eğitim yatırımcıları olarak gücümüz ölçüsünde öğrencilerimize ulaşıyoruz. Uzaktan eğitim döneminde de öğrencilerimizin en verimli şekilde eğitim almaları için uğraşıyoruz. Hızla akan zamanın içinde çocuklarımızın kaybolmaması için çabalıyoruz. Onun için de bu kriz döneminde bile yatırım yapmaya devam ediyoruz. Özel Pusulam Kişisel Gelişim Kursunu devralarak Denizli’deki ilk şubemizi Çamlık’ta açtık. 23 yıllık tecrübemizle öğrencilerimize hizmet vereceğiz.”

Kurucu Alptekin Özdemir'den sonra kurum adına açıklamalarda bulunan kurum müdürü Arzu Taş ise; "Öğrencilerin yüz yüze eğitimden uzak kalmalarının akademik başarı üzerindeki olumsuzluklarının yanında fiziksel ve psikolojik olarak da olumsuzlukları var" dedi. Arzu Taş açıklamasına şu şekilde devam etti:

 “Bu süreçte özel öğretim kurumları öğretmenleri olarak akademik desteğin yanında öğrencilerimize psikolojik destek de veriyoruz. Tecrübeli kadromuzla, yetkin rehber öğretmenlerimizle Denizli’ye yeni bir soluk getiriyoruz. Tabi ki bu zor dönemde velilerimize de her zamankinden fazla iş düşüyor. Bizler onlara da destek olarak, etkin bir iletişim kurarak bu süreci kolaylaştırmaya çalışıyoruz.” dedi.