KIBRIS'IN YENEMEDİĞİ GAZİ KORONAYA YENİLDİ

Denizli’de Kıbrıs Gazisi Yusuf Baştürk, korona virüs tedavisi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde, sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. 68 yaşındaki gazinin, eşiyle korona virüs yakalandığı, bir süre hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildiği ancak hastalığının yeniden nüksetmesi sonrası tekrar hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

  • 10 Mart 2021 - 12:42
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli, bir Kıbrıs Gazisi daha ebediyete uğurladı. Edinilen bilgiye göre Kıbrıs Gazisi Yusuf Baştürk, eşiyle birlikte korona virüse yakalandı. Bir süre hastanede tedavi gören 68 yaşındaki gazi, tedavisinin ardından iyileşti ve taburcu edildi. Bir süredir evde olduğu öğrenilen Baştürk, durumunun ağırlaşmasının ardından bu kez Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Burada yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Baştürk, sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

RESMİ TÖREN YOK!

2 çocuk babası olan Gazi Baştürk, bugün saat 14’te kılınacak olan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verilecek. Kıbrıs Gazisi için başsağlığı mesajı yayınlayan TÜMGAZİDER Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar, Baştürk’ün ailenin isteği ile resmi tören olmadan defnedileceğini açıkladı.