KESKİN AİLESİNİN EN MUTLU GÜNÜ

  • 19 Temmuz 2020 - 08:48
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 21. dönem milletvekili Ali Keskin'in kızı dünya evine girdi. Nikahlarını ise Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı.

21. dönem milletvekili Ali Keskin’in Mimar olan kızı Ayşe, hayatını yine ülkücü camianın yakından tanıdığı Merkezefendi Ülkücü Ocakları başkanı Mustafa Çavdar ile birleştirdi. Düğünde iş dünyası ve Cumhur İttifakını bir araya getirdi.

Gençlerin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken, şahitliklerini ise Merkezefendi kaymakamı Adem Uslu ile Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi eski Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı, MHP Belediye Meclis üyesi ve  Büyükşehir Belediyesi Meclisi MHP Başkanvekili Leman Kalkan yaptılar.

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde; Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Gülay Özcan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan,  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları başkanları, ilçe başkanları, Meclis üyeleri, MHP önceki dönem il başkanları ve ülkücü camianın önde gelenleri bu mutlu güne eşlik etti.

Haberci kuş olarak bizlerde Keskin ailesini tebrik ediyor, yeni evli çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz