KAZA OLDU SOSYAL MESAFE SIFIRA İNDİ

Denizli'de akşam saatlerinde meydana gelen maddi hasarlı trafik kazası mahalle sakinlerine panik yaşatırken kaza sonrası meydana gelen görüntü kazadan daha korkutucu oldu.

  • 20 Mayıs 2020 - 21:27
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli'nin Pamukkale İlçesi, Ulus Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazası çevrede yaşayan insanlara korku dolu anlar yaşattı. Dikkatsizlik sonucu gerçekleşen trafik kazası maddi hasarla atlatılırken sonrasında çıkan görüntü ise daha korkutucu oldu.

1 aracın aşırı hız yaparak demir bariyerleri ezip karşı şeride çıkması ve daha sonrada bir apartmanın bahçesinin içine düşmesiyle sonuçlanan kazada şans eseri araç içerisinde bulunanlar ve çevrede bulunan vatandaşlar yaralanmazken tedbir amaçlı sağlık ekiplerine haber verildi. Kazanın meydana gelmesiyle çıkan gürültü ise vatandaşları meraklandırmış olacak ki evlerinde oturanlar sokağa indi, sokakta olanlar ise kaza yerinde toplandı. Sosyal mesafenin sıfıra indiği o anlar ise trafik kazasının değil ama dikkatsizlik ve duyarsızlığın daha tehlikeli olduğunu gözler önüne serdi.