KAYMAKAM VE BAŞKAN’DAN YILBAŞI ZİYARETİ

Kaymakam Kerem Yenigün, Belediye Başkanımız Cengiz Arslan ile birlikte yeni yıla girerken ilçemizde bir dizi ziyarette bulundu. Yılbaşı akşamında evinde olamayan, ailesi ve sevdikleri ile bir araya gelemeyen kamu çalışanlarını unutulmadı

  • 01 Ocak 2021 - 13:02
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Kaymakam Yenigün ve Başkan Arslan, yeni yıla saatler kala Hastane, 112 Sağlık acil çalışanları ,İtfaiye Polis ve Askeri personele yılbaşı ziyaretlerinde bulundu. 2021'yi mesai başında karşılayan kamu çalışanlarını ziyaret eden Başkan ve Kaymakam ilk durağı Çameli Devlet Hastanesi ve 112 Acil Servisini ziyaret gerçekleştirilerek çalışanlara ikramda bulunuldu çalışmalarında dolayı kolaylıklar diledi

UYGULAMA NOKTASINDA ZİYARET

Yılbaşı önlemleri nedeniyle Fethiye –Çameli Karayolu Bıçakcı Mahallesinde gerçekleşen yol kontrol noktasını ziyarete giden Kaymakam ve Başkan Arslan Çameli’nin huzuru ve güvenliği için yılbaşı akşamında da görev başında olan emniyet ve jandarma personelini ziyaret gerçekleştirdi kolaylıklar diledi Görev başındaki Güvenlik Güçlerini yeni yılını tebrik eden Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün ve Belediye Başkanı Cengiz Arslan , “Canımızı, malımızı güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır dedi.

İTFAİYE ZİYARETİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çameli İtfaiyesindeki nöbet tutan itfaiye erlerinide ziyaret etti Köklü bir geçmişe sahip olan İtfaiye Teşkilatımızın da yılbaşını tebrik eden Kaymakam ve Başkan Arslan sağlıklı ve huzurlu bir sene geçirmelerini diledi.

DOLU DOLU BİR YIL

“Geçen yıl bizim açımızdan ve Çameli’ler açısından dolu, dolu bir yıldı. 2021 yılı Çameli için çok daha iyi hizmetlerin yapılacağı bir dönemin başlangıcı olacak. Halkımızın içinde olmaya ve onlarla birlikte sorunlara çözüm noktasında çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz. Biz bu makamlara hizmet için geldik ve o doğrultuda çalışıyoruz. Yeni yılın Çameli halkına, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.