KARŞIYAKA'DA ORTALIK BİRBİRİNE GİRDİ

İki aile arasındaki husumet nedeniyle çıkan kavga sonucunda Karşıyaka Mahallesi birbirine girdi. Olaya çevik kuvvet ekipleri müdahale etti.

  • 15 Nisan 2020 - 21:42
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İnfaz yasanın ardından bugün tahliyeler gerçekleşti. Gerçekleşen tahliyelerin ardından ilk vukuat Denizli’nin Pamukkale ilçesi Karşıyaka Mahallesinde meydana geldi.

Daha önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen taraflar mahallede  karşılaşmalarının ardından sözlü olarak trtışma başladı. Sözlü tartışmanın kısa sürede yerini fiziksel müdahaleye bıraktı. Tarafların yakınlarının da olya dahil olmasının ardından kavga büyüdü. Taraflardan bazıları sopa ve demir çubuk ve kesici aletlerle birbirilerine müdahalede bulunmak istedi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda emniyet mensubu sevk edildi.  Olay yerine gelen çok sayıda polisinde yetersiz kalmasından dolayı olay yerine çevik kuvvet takviyesi yapıldı. Olay yerinde taraflar sakinleştirilmeye çalışıyor. 

Ayrıntılar gelecek...

Çevik kuvvetin gelmesinin ardından taraflar sakinleştirilerek evlerine gönderildi. Olayların tekrar çıkma ihtimalin karşı bölgede polisler sürekli devriye atmaya başladı. Ayrıca mahallede çevik kuvvette hazır bekletiliyor.

kaynak: saraykoy.com.tr