KARŞIYAKA'DA BU SEFER POMPALI TÜFEK ÇEKİLDİ

Karşıyaka Mahallesinde sular durulmak bilmiyor. Dün gece aileler arasında başlayan kavga bugünde devam etti.

  • 16 Nisan 2020 - 23:58
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Dün akşam saatlerinde 50’den fazla kalabalık grup arasında Denizli’nin Pamukkale İlçesi Karşıyaka Mahallesinde başlayan sözlü tartışma yerini, bıçaklı, silahlı, sopalı kavgaya bırakmıştı. Bölgede sabah saatlerine kadar hazır bulunan polisler yeni gün ile birlikte bölgede rutin devriye dışında hiçbir ekip bırakmayarak çekilmişti.

Taraflar bugün yine önce sözlü ardından silahlı, sopalı, bıçaklı tartışmaya tekrar başladı. Durumu fark eden mahalle sakinleri 112 Acil Servis ekiplerine ve emniyet güçlerine durumu bildirdi. Çıkan tartışma esnasında pompalı tüfekle ateş açılması sonucu bazı evlerin camları kırıldı. Emniyet Güçleri bu saat itibariyle hala bölgede  hazır bulunurken taraflardan çok sayıda gözaltı işlemi gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen gözaltı işlemlerinin haricinde tartışmaya karışan herkese sosyal mesafe kuralını ihlal etmekten 3 Bin 150 Türk Lirası para cezası uygulandı. Karşıyaka mahallesinde 2 kişiden fazla ve en az bir buçuk metre mesafe olmadan yürüyen herkese de ceza uygulanıyor.