KARISINI BAKIN NE İÇİN ÖLDÜRMÜŞ!

Bugün Denizli'de kan donduran bir olay yaşandı. Cani koca bıçakla karısını öldürdü, babasını da yaraladı. Emiyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlının, karısını öldürme sebebi ise emniyetteki ifadelerin ardından ortaya çıktı...

  • 30 Kasım 2022 - 16:56
  • Son Güncelleme : 30 Kasım 2022 - 17:07

Tekstil fabrikasında tanıştığı katiline aşık olan Elif Irmak henüz 17 yaşındayken ailesinin izniyle evlendiği bilgisine ulaşıldı. Genç kız 18 yaşında ise cani kocası tarafından kafası kesilerek katledildi. 

Denizli'de yaşanan kan dondurucu olayda, dehşete düşüren ayrıntılarda ortaya çıkmaya başladı.

Kadın cinayetlerinin son kurbanı olan Elif Irmak’ın ölüm haberi bugün Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

Tekstil işçisi olarak çalıştığı fabrikada Ahmet Emre Irmak adındaki şahısı tanıdıktan sonra o dönem yaşının küçük olması nedeniyle ailesinin izniyle geçtiğimiz yıl evlenen genç kadının cani kocasıyla neden ölüme giden bir kavgaya tutuştuğu ayrıntısı da ortaya çıktı.

Cinayet zanlısı olan cani kocanın daha önceden 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan da kaydının bulunduğu öğrenilirken aralarında çıkan tartışmanın sebebi ise vahşetin ne kadar sapkınca olduğu gerçeğini ortaya çıkardı. Genç kadının kürtaj olduğundan şüphelenen cani koca Ahmet Emre Irmak, emniyette verdiği ifadeyle cinayeti şu şekilde kayde geçirdi:

Cani koca ifadesinde, uyuşturucu tedavisi gördüğünü, bir süre önce akrabalarının yanına gittiğini, kürtaj konusunun geçmesi üzerine eşinin çocuğunu aldırdığından şüphelendiğini belirttiği, eşini babasının evine götürdüğü sırada kendisini kaybettiğini, neler yaşandığını hatırlamadığını öne sürdü.