KARAPINAR BETON HİZMETE BAŞLADI

Denizli’nin önde gelen inşaat şirketlerinden Karapınar İnşaat, vinç hizmeti, inşaat malzemeleri satışı ve hazır sıva satışı hizmetlerinin yanına hazır beton satışını da ekledi. 26 yıllık tecrübeye sahip olan işletmenin sahipleri Habip Karapınar ve Metin Ergün “Hazır beton tesisimizle Denizli ve çevresinin kaliteli ve uygun fiyatlı beton ihtiyacını karşılayacağız” dediler.

  • 01 Temmuz 2022 - 15:56
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

1996 Yılından bugüne Burdur ve Denizli’de hizmet veren Karapınar İnşaat yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Karapınar İnşaat, hazır beton tesisi ile hem hizmet skalasını genişletti, hem de inşaat sektöründe ihtiyaç duyulan ürünlerin tek merkezden yönetimini sağlayarak tüketicilere büyük bir kolaylık sağladı. 


İnşaat sektörünü tanımanın verdiği birikimle, inşaat kaba malzemeleri, vinç hizmetleri ile hazır sıva alanında faaliyet gösteren Karapınar İnşaat, hazır beton tesisi yatırımı ile fark yaratmaya devam ediyor. 

“26 YILLIK TECRÜBE İLE GELECEĞİ İNŞAA EDİYOR"

1996 yılında Murat Karapınar tarafından Burdur'un Dirmil İlçesinde kurulan kireç ocağında yapılan kireç imalatıyla inşaat sektörüne giriş yapman firma, 2003 yılında Denizli'nin Kayhan semtine taşındı. Firma kurucu Murat Karapınar tarafından oğlu Habip Karapınar ve damadı Metin Ergün'e devredilmesinin ardından 2006 yılında inşaat sektörünün ihtiyacı olan hazır sıvayı da bünyesine alarak büyümeye devam etmiştir. 


Hazır sıvaya geçiş ile birlikte Gümüşler mahallesinde şantiye kurulan şantiye de hazır sıva tesisi de hizmete açıldı. Firma sahipleri Habip Karapınar ve Metin Ergün “Müşterilerimize daha iyi hizmet ve daha çok fayda sağlamak amacıyla ürün portföyümüzü sürekli arttırma, sizlere daha kaliteli ve uygun fiyatlarda ürün sunma çabasındayız. Sizlere bugüne kadar sunduğumuz kaliteli ürün ve güvenilir hizmet politikamızı daha da geliştirerek, bundan sonrada çözüm ortağınız olmaya devam etmek istiyoruz. Bu bağlamda yaptığımız hazır beton yatırımı ile bugüne kadar olduğu gibi kaliteli ürünlere, uygun fiyat garantisi vererek hizmet ve ürün üretmeye devam ediyoruz” dedi. 

Karapınar “26 yıllık tecrübemiz ile inşaat sektöründe modern çözümler üreten Karapınar İnşaat olarak, inşaat malzemeleri, hazır sıva ve vinç hizmetlerinin yanına hazır beton segmentimizi de ekledik. Uygun fiyata kaliteli ürünlere ulaşmak için Hürriyet Mahallesi 2. Cadde NO.20 Kayıhan/Pamukkale Denizli adresinde ki merkez ofisimize bekliyoruz. Ayrıntılı bilgi için 0(258) 213 21 19 numaralı telefondan ya da bilgi@karapinarinsaat.com mail adresinden bilgi alabilirsiniz” dedi.