KARAHAYIT ESKİSİNDEN DAHA GÜZEL OLDU

Pamukkale Belediyesi ilçeye bağlı mahalleleri güzelleştirmeye devam ediyor. Merkeze uzak mahallelerin birçoğunun yollarını baştan aşağı kilit parke taşı ile döşeyen Pamukkale Belediyesi, son olarak da Karahayıt Mahallesi’nin yollarını güzelleştirdi.

  • 22 Aralık 2021 - 15:52
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Pamukkale Belediyesi ilçenin her mahallesine dokunmaya devam ediyor. İlçenin termal sağlık merkezi konumundaki mahallesi Karahayıt’ta üst yapı çalışmaları yapılan mahallelerden biri. Sağlık turizmi nedeniyle yerli ve yabancı turistleri ağırlayan mahallenin cadde ve sokakları daha güzel hale getirildi. Pamukkale Belediyesi ekipleri kısa zamanda 17 bin metre kare beton kilit parke taşı döşeme işi gerçekleştirdi.

YILLARDAN BERİ BEKLENEN HİZMETE KAVUŞTULAR

Karahayıt Mahalle Muhtarı Cem Kor, “Yıllardan bu yana topraklı yollarımız için bu hizmeti bekliyorduk. Karahayıt mahallemize yaklaşık 17 bin metrekare kilit parke taşı döşendi. Hem mahalle sakinlerimiz hem de mahallemize gelen turistler tozlu çamurlu yollardan kurtulmuş oldu. Bu hizmetlerinden dolayı Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki’ye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Mahalle sakinlerinden Ahmet Çıtak ise “Artık ayaklarımız çamura değmeyecek” diyerek, uzun yıllardır tozlu ve çamurlu yollardan şikayetçi olduklarını ve Pamukkale Belediyesi’nin bu yolları kilit parke taşı döşemesiyle yollarının güzelleştiğini belirtti. Serdar Yıldız da “Belediyemizin yapmış olduğu kilit parke taşı döşeme işinden sonra yollarımızdaki tozdan, çamurdan kurtulduk. Peyzaj çalışmaları da ayrıca güzel oldu. Bu hizmetlerinden dolayı Pamukkale Belediyesine çok teşekkür ediyoruz, başarılı hizmetlerinin devamını diliyoruz” dedi.

HER MAHALLEMİZE DOKUNUYORUZ

“Daha da güzel bir Pamukkale için çalışıyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni örki, “Bir bir tüm mahallelerimizin eksikliklerini tamamlıyoruz. Karahayıt Mahallemizde 17 bin m2 kilit parke taşı döşeme işimizi tamamladık. Sadece ilçemizin değil, dünyanın önemli turizm merkezlerinden olan Karahayıt Mahallemiz artık daha güzel oldu. Sokaklarımızı kilit parke taşı döşeyerek, hem mahalle sakinlerimizin hem de mahallemize şifalı kırmızı su için gelen turistlerimizin daha da rahat etmesini istedik. Peyzaj düzenlemeleri ile de güzelliğine güzelli katacağız. Hedefimiz daha da güzel Pamukkale” diye konuştu.