KARABABA İYİ PARTİ MERKEZEFENDİ İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığı 4 Aralık'ta yapılacak olan ilçe kongresini bekliyor. İlçe başkanlığı için Kemal Karababa adaylığını açıkladı.

  • 25 Kasım 2022 - 17:29
  • Son Güncelleme : 25 Kasım 2022 - 17:34

Denizli'de İYİ PArti ilçelerde kongrelerini sürdürüyor. Denizli'nin bir çok ilçesinde yapılan kongrelerin ardından sıra merkez ilçelere geldi. 4 Aralık'ta İYİ Parti Merkezefendi İlçe Kongresi yapılacak. Kongrede başkanlık için yarışacak tek aday Kemal Karababa. Karababa bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde adaylığını açıkladı. 


"İsmimin önüne bir ‘başkan’ sıfatı gelmesi için değil"

Basın mensupları ile biraraya gelen İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Adayı Kemal Karababa açıklamasında "Denizli’nin İYİ’leri olarak el ele verdik ve doğru bildiklerimizi dokunabildiğimiz herkesle paylaştık. Partililerimizle birlikte büyük bir aile olduk. Bu ailenin bir parçası olduğum için onurlu ve mutluyum. İsmimin önüne bir ‘başkan’ sıfatı gelmesi için değil, birlik ve beraberlik içinde en İYİ’sini yapacağımıza inandığım için bugün aday olarak karşınızdayım. Bu göreve talip olmamın yegane sebebi de partime duyduğum inanç, görev bilinci ve kıymetli partililerimizin verdikleri güçtür. Yaklaşan seçimler öncesinde bölgemizde dokunmadık omuz, sıkmadık el kalmayana kadar canla başla çalışmaya hazırım. Merkezefendi’de İYİ’ler kazanacak, Merkezefendi kazanacak sloganı ile yola çıktım. Bütün partililerimizle el ele vererek, birlik ve beraberlik içinde ilçemizde iyilik rüzgarını güçlendireceğiz." dedi.