KAPLUMBAĞAYI KURTARMAK İSTERKEN CANINDAN OLDU

Çivril’de oluşan trafik kazasında, yürekler burkuldu. Karayolunda yürümeye çalışan bir kaplumbağayı yol kenarına almak isteyen Turgay Nacak isimli vatandaş arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

  • 16 Ağustos 2019 - 09:12
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Kaza dün, Çivril-Denizli karayolunun 42. kilometresinde gerçekleşti.

İddialara göre, 60 TK 199 plakalı otomobili ile Denizli istikametine giden Turgay Nacak yol ortasında duran bir kaplumbağa gördü. Hayvanın ezileceğini düşünen Nacak aracı ile durarak kaplumbağayı yol kenarına almak istedi. Ne olduysa o anda gerçekleşti. O esnada arkadan gelen Mehmet Orhanların idaresindeki 20 AB 070 plakalı otomobil Nacak’a çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrularak yola düşen Nacak olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrası çarpmanın etkisi ile sürücü Orhanların’da kafasını aracına camına çarparak yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine sevk edilen 112 Acil servis ambulansı ile Orhanların ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Kaplumbağayı kurtarmak isterken hayatını kaybeden Nacak’ın cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Kaza ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.