KANLI İNFAZA TUTUKLAMA

Denizli'de Cumartesi gecesi meydana gelen cinayet olayının zanlıları yakalandı. Denizli polisi cinayeti işleyen 2 kişiyi Aydın'ın Efeler ilçesinde yakaladı.

  • 17 Mart 2019 - 21:14
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Olay, Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi Çamlık Caddesi'nde Cumartesi saat 23.30 sıralarında, meydana geldi. 27 yaşındaki Oğuzhan Karabağ içinde bulunduğu 20 ABE 070 plakalı otomobile yanına yaklaşan başka otomobilden inen 2 kişi tarafından tabancayla ateş açıldı. Daha sonra şahıslar araçla olay yerinden hızla kaçtı.

Aracın içinde bulunan Karabağ vücudun çeşitli yerlere isabet eden kuruşunlar nedeniyle kanlar içerisinde kaldı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yarlı şahıs olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Pamukkale Hastanesine kaldırıldı. Karabağ tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İnceleme sonucu Karabağ’ın kafasında 3 vücudunda 11 kurşun isabet ettiği tespit edildi.

 İŞADAMI CİNAYETİNİN FAİLİ ÇIKTI

Hastanede hayatını kaybeden Karabağ'ın abisi ve babasının Kasım ayında gerçekleşen Mehmet Yamer cinayetinin faili olarak tutuklandığı öğrenildi.

SAVCILIK SORUŞTURMAYI HIZLANDIRDI

Tipik bir hesaplaşmayı andıran cinayet için Denizli polisi hemen özel bir ekip kurdu. Kurulan ekip, cinayet zanlıların bulmak için mobese kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede cinayeti işleyerek ortadan kaçan zanlıların R.Y. ve G.D. olduğu tespit edildi.

AYDIN'DA YAKALANDILAR

Yapılan araştırma sonucunda zanlıların Aydın'ın Efeler ilçesinde olduğu tespit edildi. Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçen Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptığı operasyonla zanlıları saklandığı evde yakaladı. Denizli'ye getirilen zanlıların sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİLER

Emniyette sorguları süren şahıslar olayı itiraf ettiler. Bir eğlence mekanında gördükleri Karabağ'ı aracına binerken çarpraz ateşe tuttuklarını itiraf eden şahıslar mahkemeye sevk edilecekler.