KALKINMADA BÜYÜKŞEHİR ÖNCÜ OLACAK

Millet İttifakı Byükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Üreticimizin geçen sene 10 ₺’ya sattığı nohutu, bu sene 5 ₺’ya satamamasının önüne geçmek için Üreten Denizli Modeli diyoruz. Çiftçimizden sanayicimize kadar üreten tüm insanlarımızı desteklemek için Üreten Denizli diyoruz. Kalkınma hamlemizde üretim ve pazarlama şirketleri ile, e-ticaret destekleri ile, doğrudan alım merkezleri ile, özel sektör ortaklığı ile üreticimize destek olacak, gerektiğinde kalkınmada öncü olacak bir Büyükşehir Belediyesi oluşturacağız” dedi.

  • 15 Mart 2019 - 14:48
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar Tavas’ta hemşehrilerini ziyaret etti. Millet İttifakı Tavas Belediye Başkan Adayı Kadir Tatık ile birlikte Tavas’ın mahallelerini gezen Bahtiyar, esnaflarla sohbet etti. Esnafın derdini dinleyen Bahtiyar, nohutunu satamadığı dile getiren bir üreticiye “Üreticimizin geçen sene 10 ₺’ya sattığı nohutu, bu sene 5 ₺’ya satamamasının önüne geçmek için Üreten Denizli Modeli diyoruz, bunu Denizlili hemşehrilerimize anlatmaya devam ediyoruz” dedi.

“BOZDAĞ’A AYRICALIK YAPILACAK”

Tavas ziyareti esnasında Nikfer Mahallesi’nde de vatandaşlarla buluşan Bahtiyar, turizm katkısını arttırmak üzere Bozdağ Kayak Merkezi ile ilgili bir müjde verdi. Tesis sıkıntısından dolayı eksiklik yaşanan Bozdağ Kayak Merkezi’ne otel ve sosyal tesislerin yapılacağını müjdeleyen Bahtiyar, “Vatandaşlarımızın ve tur otobüslerinin Nikfer’e daha kolay ulaşım sağlaması için Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşımda Nikfer’e ve Bozdağ’a ayrıcalık yapılacak”dedi.

“NİKFER BOZDAĞ’I CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ”

Bozdağ’ın isminin Nikfer Bozdağ olarak değiştirileceğini ifade eden Bahtiyar, “Bölgemizi daha iyi anlatabilmemiz için isim değişikliğine gideceğiz. Nikfer Bozdağ Kayak Merkezi’ni cazibe merkezi yapmak için gereken her şeyi sağlayacağız. Kayak merkezi yoluna satışların yapılabileceği, yerli ve yabancı turistlerin misafir edilebileceği organize satış sahaları kurulacak. Turizm ile kalkınmayı arttırmak için özel sektör ortaklığı ile turizme destek olacak, gerektiğinde kalkınmada öncü olacak bir Büyükşehir Belediyesi oluşturacağız” dedi.