KAHRAMANMARAŞ DEPREMZEDELERİ DENİZLİ'DE DÜNYAEVİNE GİRDİ

Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketinin ardından Denizli’ye yerleşen çiftin nikahı Merkezefendi Kültür Merkezi'nde kıyıldı.

  • 23 Şubat 2023 - 19:06
  • Son Güncelleme : 23 Şubat 2023 - 19:14

Kahramanmaraş’ta yaşanan büyük deprem felaketinin ardından ailelerini ve evlerini kaybeden depremzede çift Denizli’de kıyılan nikahla dünyaevine girdi. Çiftin nikahını Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan kıyarken nikah şahitlikleri ise CHP Denizli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, CHP Denizli eski il başkanı Av. Mahir Akbaba, Sedat Demirci, Rıdvan Çimendağ ve Ayhan Çimendağ yaptı. 


Hakkari’de görev yapan askeri personel Akif Yılmaz ve Ebru Acaroğulları deprem felaketinin ardından Denizli’ye yerleşme kararı aldılar. Nikahlarını Denizli’de yapmaya karar veren çifti Denizliler yalnız bırakmadı. Genç çiftin nikahını kıyan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan; “Bugün çok anlamlı bir nikah töreni gerçekleştiriyoruz. Deprem bölgesi Kahramanmaraş'tan şehrimize gelen Ebru ve Akif çiftimiz, evlilik yolundaki ilk adımını Merkezefendi'mizde attı. Bu güzel anlarının bir parçası olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Kendilerine de ifade ettiğim üzere; burası artık onların da evi” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ise genç çiftin nikah cüzdanlarını verirken; “Bu yaraların hepsini beraber saracağız. Bugün sizlerin en mutlu günü bundan sonra tüm mutluluklar sizlerle olsun” dedi.