KADİR İNANIR PAÜ'DE TEDAVİ ALTINDA

Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında açıklama yapan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan, “Şuanda felç durumundan söz edemeyiz” dedi.

  • 21 Kasım 2021 - 19:15
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Muğla'nın Ortaca ilçesinde rahatsızlanan ve sonrasında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen ünlü sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili detaylı açıklamalarda bulunuldu.

Hastanenin yoğun bakımında kontrol altına alınan İnanır'ın beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı bilgisi verilmişti.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan ve Kadir İnanır’ın doktoru Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Rektör Kutluhan İnanır’ın felç riskinden söz edemeyeceklerini dile getirerek, “Dün 17.00 civarında büyük sanatçımız Kadir İnanır hastanemiz acil servisine gelmiştir. Hızlı bir şekilde gerekli tetikleri yapılmış ve beyin damar hastalığı ön tanısıyla servise alınarak yatağa yatırılmıştır. Kendisi dün akşam bizzat ziyaretimde bilinci açık koopere olup yakın takip edilmek üzere kendisine de bildirilmiş ve şuan da takibimiz devam etmektedir. Bu beyin damar hastalığı seyri açısından hafif ve hasar vermeden atlatılabildiği gibi daha ağır sonuçlar doğurabileceğinden birkaç gün daha yakın takibi sürecektir. Gerekli önlemleri almış ve tedavisine başlanılmıştır. Hastamızın herkese selamı var ve saygılar sunuyor” dedi.