KADINLARA ZÜBEYDE ANALI 8 MART SÜRPRİZİ

Pekçoğu ilk kez sinemaya gitti. Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın konu edildiği Zübeyde Analar ve Oğullar Filmi’ni, özel gösterimle izledi. Cumhur İttifakı Adayı Ekrem Başer, Merkefezefendili kadınlara 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle sinema sürprizi yaptı. Başer’e bu etkinlikte eşi Seda Başer de eşlik etti.

  • 09 Mart 2024 - 05:38
  • Son Güncelleme : 09 Mart 2024 - 06:04

Cumhur İttifakı adına Merkezefendi’de 31 Mart yarışına katılan genç iş adamı Ekrem Başer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle eşi Seda Başer ile birlikte Merkezfendili kadınları, Belediye Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen özel bir gösterimde ağırladı. Başer çifti seans sonrasında ise salondan çıkan kadınlara hem karanfil dağıttı hem de onların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.


ÖZEL GÖSTERİMLE “ZÜBEYDE ANALAR VE OĞULLAR”I İZLEDİLER

Seçim nedeniyle bir süredir yoğun bir tempoyla çalışan AK Parti Merkezfendi Kadın Kolları mahalle teşkilatı üyeleri, Başer çiftinin 8 Mart sürprizi nedeniyle yoğun tempoya anlamlı bir ara verdi. Seçim maratonuna sinema filmi arası veren kadınların pekçoğu hayatında ilk kez sinemaya gelmişti.

Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın hayatını konu eden Zübeyde Analar ve Oğullar filminin özel gösterimini Başer çifti ile birlikte izleyen kadınların mutlulukları ve heyacanları görülmeye değerdi.


HEYECANLARINI VE MUTLULUKLARINI GİZLEYEMEDİLER

Seans arasında duygularını aktaran Merkezefendili kadınlardan kimisi ilk kez sinemaya gelmenin heyacınını, kimisi ise Atatürk ve ailesini ilk kez yakından tanımanın mutluluğunu paylaştı. Ekrem Başer’e jesti nedeniyle teşekkür eden kadınlar Başer’den göreve geldikten sonra bu etkinliklerin devamını istedi. Hayatında ilk kez 60 yaşında sinemaya geldiğini söyleyen bir başka kadınsa, çok heyecanlandığını, sinemayı çok sevdiğini ve  bundan dolayı Ekrem Başer’e minnet duyduğunu söyledi.