KABEL VE EKİBİ 2. DÖNEM İÇİN KOLLARI SIVADI

Mimarlar Odası Denizli Şubesi, 16. dönem yönetimini belirlemek üzere genel kurula gitmeye hazırlanıyor. Yarın gerçekleşecek olan ilk toplantıda çoğunluğun sağlanamaması beklenirken, seçimlerin 20 Ocak'ta yapılması planlanıyor. Başkan Özlem Durdu Kabel, 'Doğru Çizgi' ekibiyle birlikte yeniden adaylığını açıkladı.

  • 13 Ocak 2024 - 23:08
  • Son Güncelleme : 13 Ocak 2024 - 23:18

Denizli'nin Mimarlar Odası'nda 16’ncı dönem yönetimini belirlemek üzere gerçekleştirilecek genel kurul ve seçim öncesi heyecan dorukta. Yarın yapılacak ilk toplantıda çoğunluğun sağlanması beklenmiyor ve seçimlerin 20 Ocak'taki genel kurulda gerçekleşmesi planlanıyor.


Kabel, bugün yaptığı açıklamada, "Doğru Çizgi Ekibi olarak 15. dönem seçimlerinde odamızın yönetimine aday olduk ve değerli üyelerimizin destekleri ile bu göreve layık görüldük. Mesleğimize ve kentimize olan sorumluluklarımızın bilinciyle geçirdiğimiz 2 yıllık dönemimizin sonuna geldik." dedi. Gelecek dönem için adaylığını açıklayan Kabel, "Kapsayıcı, şeffaf, etkin ve geleceğimize entegre bir Mimarlar Odası için çabalayacağımıza söz vermiştik. En başından bu yana kolektif bilincin aşamayacağı hiçbir engel olmadığına inandık ve yolumuza böyle devam ettik. Gelecek dönemde de aynı bilinçle mesleğimiz, meslektaşlarımız ve kamu yararı adına yapacağımız tüm çalışmalarımızı tarafsız, adil ve mesleki bakış açımız ile yaşanılabilir kentler, mimarlık hizmeti almış yapılı çevre, sürdürülebilir mimarlık ve yaşam ekseninde devam edeceğimize söz veriyoruz." şeklinde konuştu.

Seçimde Doğru Çizgi Ekibi, taze enerjisi ve deneyimli üyeleriyle odanın gelecek dönem yönetimine aday olacak.