İZMİR’DEN BOZKURT’A DEV YARDIM

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’in, depremden sonra başlatmış olduğu destek ziyaretleri meyvesini vermeye devam ediyor. Haftasonu İzmir’de bulunan Başkan Çelik, burada İzmir Büyükşehir Belediyesinin proje ekibiyle bir araya geldi.

  • 01 Kasım 2019 - 16:01
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Belediye başkanı Birsen Çelik, depremin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesini ziyaret etmiş, Bozkurt belediye binasının vatandaşlara hizmet veremeyeceğini aktarmıştı. Tunç Soyer ise; dayanışma ruhu ile Bozkurt’a yeni bir belediye binası yapılması sözünü vererek proje ekibini buraya göndermişti.

Oldukça kısa bir süre içerisinde tüm prosedürleri tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bozkurt için yapacakları projenin detaylarını Başkan Çelik ile paylaştı.

Yakın bir zamanda çalışmalara başlanması düşünülen proje, toplamda 3 katlı ve 5.500 m2’lik kapalı alana sahip yapısı ve kübik tasarımı ile göz dolduruyor. Bütün belediye hizmetlerinin tek bir noktadan yönetilmesi için tasarlanan binada, “yemekhane” ve “çok amaçlı salon” gibi bölümlerin yanı sıra, bir deprem bölgesi olan Bozkurt için olmazsa olmaz “sığınak” bölümü de düşünülmüş.

Projenin 3 boyutlu tasarımlarını inceleyen Başkan Çelik, “Sevgili Başkanım Tunç Soyer’e ve onun şahsında İzmir halkına ne kadar teşekkür etsem azdır. Derman Belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini sergilediklerini için müteşekkirim.Dayanışmaya, bütünleşmeye, birlik olmaya ne kadar ihtiyacımızın olduğunu tekrar gördük. Bozkurt halkı, zor günlerinde yanlarında olanları asla unutmayacak. Bu proje, bizim hayal ettiğimizin de ötesinde. Teşekkürler Tunç Başkan, teşekkürler İzmir” diyerek duygularını ifade etti.”