İYİ'LER PAMUKKALE'NİN RIZASINDAN YANA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur’a sürpriz bir destek geldi. Denizli’de İYİ Parti’de siyaset yapmış isimler Ertemur’un ziyaretinde destek mesajlarını açıkladılar. Ertemur konuyla ilgili açıklamasında; “İYİ Parti’de siyaset yapmış arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Bize olan desteklerini belirttiler. Herkes Pamukkale’mizin hizmetsiz kaldığının farkında. Her kesimden bize inanan insanların olması bize olan güvenin bir göstergesi. Kazanan Pamukkale, kazanan Pamukkaleli olacak” dedi.

  • 12 Mart 2024 - 17:15
  • Son Güncelleme : 12 Mart 2024 - 17:17

Yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur’a sürpriz bir destek geldi. İYİ Parti’de önceki dönem Pamukkale İlçe Başkanlığı yapmış Mustafa Çobanoğlu ve Kadir Taşkın, İYİ Parti önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Savaş Sütçü ve Hüdaverdi Caner, İYİ Parti’nin önceki dönem İl Yönetiminden Temel Başol, Pamukkale İlçe Yönetiminden Muhammet Ali Öztürk ve Resul Emirdağ’ı ziyaret eden Ertemur’a Pamukkale için destek geldi. Geçmiş dönemde İYİ Parti’de etkin bir siyaset yürüten ve bu dönemde CHP’nin Pamukkale Belediye Meclis Üyesi listesinde yer alan Uğur Çizmecioğlu da ziyarette Ertemur’a eşlik etti. İYİ Parti’nin etkili ve güçlü isimlerinin Ertemur’un yanında olması kamuoyunda yankı uyandırdı.

ERTEMUR: “MESELE PAMUKKALE MESELESİDİR”

Pamukkale’ye hizmet için gönül ittifakı yaptıklarını belirten Ertemur; “Farklı siyasi partilerde, farklı ideolojilerde olabiliriz. Vatandaşa hizmet bunlarının hepsinin önüne geçer. Mesele Pamukkale meselesidir. Öncelik Pamukkaleli. Biz bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İYİ Parti’de değerli makamlarda siyaset yapmış değerli kardeşlerim ve abilerimle buluştuk. Odağımız Pamukkale oldu. Pamukkale’mizin 10 yıllık garabet yönetimden kurtulması ortak görüşümüz oldu. Bu anlamda bizi desteklediklerini belirttiler. Herkes Pamukkale’mizin hizmetsiz kaldığının farkında. Her kesimden bize inanan insanların olması bize olan güvenin bir göstergesi. Kazanan Pamukkale, kazanan Pamukkaleli olacak. Şükranlarımı sunuyorum” dedi.

ÇİZMECİOĞLU: “PAMUKKALE’MİZİ HİZMETLE BULUŞTURMAK İÇİN BİRLİK OLDUK”

Ziyaretle ilgili CHP’nin Pamukkale Belediye Meclis Üyesi listesinde kontenjan aday olarak bulunan Uğur Çizmecioğlu da açıklamalarda bulundu. Çizmecioğlu; “Biz Pamukkale’mizi AKP’nin çürük düzeninden kurtarmak için yola çıktık. Ben Ali Rıza Ertemur’a inanıyorum. Pamukkale’ye hizmet getireceğine inancım tam. Bu anlamda geçmişte beraber siyaset yaptığımız arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Onlar da Sayın Ertemur’a olan inançlarını bize aktardılar. Sen ben değil Pamukkale diyoruz. Pamukkale’mizi hizmetle buluşturmak için birlik olduk” şeklinde konuştu.

ÇOBANOĞLU: “PAMUKKALE’MİZDE BİR ŞEYLERİN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR”

Ziyaretten memnuniyeti dile getiren Mustafa Çobanoğlu; “Pamukkale’mizde bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Maalesef mensubu olduğumuz İYİ Parti, Pamukkale’mizde bir şeyleri değiştirme noktasında çok eksik kaldı. Mevcut AKP zihniyetinden Pamukkale’mizi kurtarmanın en iyi yolunun ‘Kazanacak Aday’ olan Sayın Ali Rıza Ertemur’u desteklemek olduğunu düşünüyoruz. Sayın Ertemur’a bu yolda başarılar dileriz. Pamukkale’mizin ve evlatlarımızın aydınlık geleceği için Sayın Ertemur’un da dediği gibi gönüller birleşecek, Pamukkale değişecek” dedi.