İYİ'LER 4. YIL MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’nin 4. Yıl kutlamalarına katılan Denizli İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık ve parti teşkilatları kutlamalara Denizli’de devam ediyor. Parti kutlamalarında konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık, oy oranlarının arttığını belirtti.

  • 31 Ekim 2021 - 10:30
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İYİ Parti’nin 4. Yıl kutlamaları İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde yapılmıştı. Kutlamalara İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu, Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce ve partililer katılım sağlamıştı. Bugün İYİ Parti İl Binası önünde yapılan kuruluş kutlama programına CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, önceki dönem Merkezefendi İlçe Başkanları Tolga Varlıker ile Sedat Demircik çok sayıda kadın ve genç katılım sağladı.


“İYİ PARTİ TÜRKİYE’NİN EMNİYET SİGORTASIDIR”

Partinin 4. Yıl kutlamalarında konuşan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, “Bundan 4 yıl önce bir adalet, hak arayışı, zulme isyan olarak filizlenen İYİ Parti çok kısa sürede güçlü bir gövdeye, sağlam köklere sahip oldu. Türkiye’de son 4 yılda ne kadar iyi yapılan iş varsa, elinizi vicdanınıza koyup baktığınızda İYİ Parti’nin imzasını, katkısını göreceksiniz. İYİ Parti Türkiye’nin emniyet sigortası, demokrasinin, hakça yaşamanın, umutların, güvenle bakılan yarınların yükselen güneşi olmuştur. Bir türlü dikiş tutmayan tek adam rejiminin balans ayarıdır İYİ Parti. Bugün demokrasi kırıntısı, adaletin zerresi varsa bilinmelidir ki tamamen bizim sayemizdedir” dedi.


“İYİ PARTİ MİLLET ADINA DEVLETİN BEKÇİSİDİR”

Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen kutlamada İYİ Parti Denizli İl Başkanı Akışık, “İYİ Parti, tek adam rejiminin ellerindeki, kollarındaki ve zihnindeki prangadır, millet adına devletin bekçisidir. Mevcut iktidar çok iyi biliyor ki: ‘Artık atı alan Üsküdar’ı geçemiyor’ çünkü hemen ilk seçimlerde ülkemizin Başbakanı olacak Meral Akşener var, iktidar olacak İYİ Parti var. İşte İstanbul gördü, işte Honaz gördü, ben yaptım oldu demek yok artık” şeklinde konuştu.

“PARTİMİZ İÇİN EMEĞİ OLAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN”

Gençlerin ve kadınların yoğun ilgi gösterdiği parti kutlamalarında Akışık, “Denizli’de sizlerle birlikte her yaştan her meslekten, çalışandan işsizden, kadından ve erkekten, kurulu tertemiz alınları, sağlam omurgaları, yüreklerinde cesaretleri olan, güçlü ve korkusuz bir kadro ile kuruluşumuzu hızla tamamladık.  Kurucular kongresi, Cumhurbaşkanlığı adaylığı imza süreci, genel seçimler, yerel seçimler, parti kongreleri hepsinin üstesinden el ele yürek yüreğe geldik. Türkiye için, Denizli için Partimiz için zerre emeği olandan Yüce Allah razı olsun. Aramızdan vefat edenler oldu hepsini rahmetle minnetle anıyorum, mekanları cennet olsun” dedi.

“BİRLER ONLARA, YÜZLER BİNLERE ULAŞTI”

Kararlı ve doğru bir şekilde dimdik yürüklerini belirten Akışık, “Birler onlara, yüzler binlere ulaştı. Denizli İYİ Partinin artık yıkılmaz bir kalesidir. Gücümüz Genel Başkanımızın rüzgârı, il ve ilçeler tüm teşkilatlarımızın emeğidir, çabasıdır. Hep birlikte çok daha güçlü çok daha kalabalık olacağız. Ben sizlere burada ne kendimi ne de teşkilatımızı, yaptıklarımızı anlatmayacağım, gözü mühürlü, kulağı sağır, aklı tutulmamış olan herkes görüyor biliyor emeğimizi, çalışmamızı. Kapımızı da gönlümüzü de kimselere kapatmadık. Ellerimizi herkese açık olarak uzattık, çalıştık, didindik, ömrümüzden verdik, her sokağa girip her kapıyı çalmaya çalıştık. Bu günden sonra yükümüz de sorumluluğumuz da daha çok, artık her birimiz iktidarın en büyük adayı olan İYİ Parti’nin hedefleri için daha büyük bir şevkle, azimle çalışacağız ve sonunda Sayın Genel başkanımızın da dediği gibi başaracağız” şeklinde ifade etti.

“BİZ GELMEDİK DAVA İÇİN  BİZİM İŞİMİZ SEVDA İÇİN”

Partililere seslenen Akışık “Elbette bilmeden, istemeden kalbi kırılanlar da olmuştur, kendi adıma helallik istiyorum, haklarını helal etsinler, şimdi hepimiz Şeyh Edebali’nin ruhuyla hareket edeceğiz, affetmek büyüklüktür diyeceğiz, biz birlikte güçlüyüz diyeceğiz, küslüğü, kırgınlığı bir tarafa bırakıp yükselen İYİ Parti güneşi altında buluşacağız. Gelecek başarılarda izimizi bırakmadan vicdanlar yeterince rahat etmeyecektir eminim. Bu kutlu davada ikilik çıkartan, kardeşi kardeşe karşı getiren, fitneye yol gösteren bilmelidir ki vebali asla peşini bırakmaz ve unutulmaz .     Yunus’un da dediği gibi ; “ Biz gelmedik dava için , bizim işimiz sevda için , dostun evi gönüllerdir , gönüller yapmaya geldik” dedi.

“OY ORANLARIMIZ ARTIYOR”

Oy oranlarının arttığını vurgulaya Akışık, “Değerli İYİ Partili Kardeşlerim sözlerimin sonuna gelirken anketlerden öte vatandaşın sözü olarak sizlere her geçen gün büyüdüğümzün , oy oranlarımızı Türkiye’de ve Denizli’de arttırdığımızın müjdesini vermek istiyorum . İl başkanı olarak ben , teşkilatım ayrım yapmadan tüm ilçe başkanlarım adına her gün daha fazla çalışmanın sözünü veriyorum . Biz haklıyız , doğruyuz , dürüstüz ve kazanacağız . Partimizi ve Denizli’mizi sizlere , sizleri de Yüce Allah’a emanet ediyorum , sağ olun var olun , hepinize geldiğiniz için bir kez daha teşekkür ederim .Ne Mutlu Türküm Diyene” diyerek konuşmalarını bitirdi.


Haber Foto Galeri