İYİ PARTİ'DEN İZMİR'E YARDIM ELİ

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem sonrasında mağdur olan vatandaşların yaralarını bir nebze olsun sarmak adına yardım kampanyası düzenledi. Gıda kolisinden battaniyeye, giyeceklerden hijyen maddelerine kadar vatandaşların acil ihtiyaçlarından oluşan yardım kolileri İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık önderliğinde bir kamyona yüklenerek İzmir’e ulaştı.

  • 03 Kasım 2020 - 11:48
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İzmir’de yaşanan 6.6 şiddetindeki deprem, birçok binanın yıkılmasına ve hasar görmesine neden oldu. 6.6 şiddetindeki depremin ardından tüm Türkiye birlik olup İzmir’i vuran depremin yaralarını sarmaya devam ediyor.

Bu iyilik kervanına İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı’da katıldı. İzmir’de yaşanan deprem sonrasında il yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetimleri ve üyeleri ile birlikte topladığı yardım malzemelerini hep birlikte bir kamyona yükleyerek İzmir’e gönderdi. Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, “Yüreklerimiz yandı, yanmaya devam ediyor. Arama kurtarma çalışmaları hala devam ediyor. Ülkemizin bir deprem ülkesi olduğunu, bu deprem ile yeniden hatırladık. Bizler İYİ Parti yönetimi, İlçe yönetimlerimiz ve üyelerimiz ile birlikte İzmir'deki kardeşlerimizin her daim yanında olduğumuzu ifade etmek istedik. Depremden zarar gören vatandaşlarımızın yaralarını bir nebze olsun sarmak, yardım etmek istedik. Bizimde çorbada tuzumuz, gönüllerde tadımız olsun diyerek yönetim kurulu üyelerimiz ve üyelerimiz ile birlikte elimizde ne varsa bir araya getirdik. Türk insanının dayanışması acı bir olayla yeniden canlandı. Böyle günlerde dayanışmanın her türlüsüne ihtiyacımız var. Kendi ellerimizle, gönüllerimizde hazırladığımız her bir yardım malzemesini bir kamyona sığdırmaya çalıştık.

Gönüllerimiz afetzede vatandaşlarımız ile birlikte, umutlarımız halen daha enkaz altında olan canlarımız ile birlikte olacak. Ülkemize ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dilerim. Allah yurduma bu tür acıları bir daha yaşatmasın” diye konuştu.

İzmir’e giden yardım malzemelerini yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kamyona yükleyen İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık yardım malzemelerini yine ekibi ile birlikte kamyondan indirerek teslim etti.