İYİ PARTİ SALI GÜNÜ BAŞKANINI SEÇİYOR: OKLAR SÜRPRİZ BİR İSİME DÖNDÜ!

İYİ Parti Denizli’de Özer Tunçtürk’ün istifasıyla boşalan il başkanlığı koltuğu Salı günü doluyor. İl Yönetimi arasından çıkacak olduğu konuşulan aday Salı günü belli olacak. Fakat kulisler sürpriz bir ismi ön plana çıkarıyor.

  • 10 Ağustos 2023 - 23:02
  • Son Güncelleme : 10 Ağustos 2023 - 23:09

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı koltuğuna aday olan ve teklif götürülen bir çok isim oldu. Adayım diyen isimler arasında Savaş Sütçü ve Bayram Can Çapar varken yaklaşık 8 gündür boş duran koltuk için teklif götürülen isimlerde oldu. Bu isimlerin Zeynep Sözeri, Özgür Birgi ve Ertan Kesgin olduğu kulislerde konuşuldu.


İL BAŞKANLIĞINA SÜRPRİZ KADIN ADAY

Son gelişmeler ışığında İYİ Parti kulislerine sıcak bir haber düştü. Bu habere göre İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün bir isme teklif götürdüğü ve bu ismin teklife sıcak bakıldığı düşünülüyor. 

Bu isim MHP’den Yasin Öztürk ile birlikte yollarını ayıran ve İYİ Parti’nin kurucularından olan Nihan Cihan Özden olduğu kaydedildi. Özden’in teklife olumlu baktığı ve Salı günü yapılacak olan seçimde vekil Öztürk’ün desteğini aldığı için il başkanı olacağı düşünülüyor.