İYİ PARTİ MERKEZEFENDİ MUHTARLARI AĞIRLADI

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Bereketler Toplantı Salonu’nda muhtarları ağırladı.

  • 16 Ekim 2023 - 21:30
  • Son Güncelleme : 16 Ekim 2023 - 22:18

Yemekli etkinlikte bir araya gelen İYİ Parti Merkezefendi teşkilatını, İl Başkanı Nihan Cihan Özden, Pamukkale İlçe Başkanı Kadir Taşkın, İYİ Partili Pamukkale Belediye Başkan A. Adayı Türkay Berberoğlu ve Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun’da yalnız bırakmadı. 


Etkinlikte sahne alan İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman Semerci; “Cumhuriyet’imizin 100.yılında 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliğimize hoş geldiniz.


Bundan tam 105 yıl önce itilaf kuvvetleri tarafından 30 Ekim 1918’de işgal edilen vatanımızın kurtuluş mücadelesi 5 yıl sürmüş ve 5 yıl sonra işgal tarihinin bir gün öncesi 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet ilan edilmiştir. Cumhuriyet’in ilanının tarihini tespit ederken gösterilen bu anlamlı hassasiyet takdire şayandır. Bu vesileyle Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda asla ödenemeyecek mücadelesi ve emeği olan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, silah arkadaşlarını, aziz Şehitlerimizi ve ahirete intikal eden Gazilerimizi rahmet, minnet ve dua ile anıyorum.

Aziz ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Cumhuriyet; siyasi gücün halk ve temsilcileri tarafından paylaşıldığı bir devlet yönetim şeklidir. Cumhuriyet rejiminin de olmazsa olmazı demokrasidir. Demokrasinin de mihenk taşı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün de dediği gibi muhtarlardır. Halkımızla ilk teması kuran, ihtiyaçlarını tespit eden ve gidermek için bulunduğu yerin mülki idare amirleri ve belediyesi ile çözüme ulaştıran siz değerli muhtarlarımızın 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ kutlu olsun.

Göreve başladığımız günden beri teşkilatımız, Belediye Başkan Yardımcım ve Meclis Üyelerimle siz değerli muhtarlarımın ve mahallenizin ihtiyaçlarını gidermek için elimizden geldiğince çalıştık. Bu iş birliğimiz bugün olduğu gibi yarın da devam edecektir. Bizim anlayışımız halkımıza hizmettir. Bunun için bir ünvana ve makama ihtiyacımız yoktur. 

Sayın muhtarlarım; malumunuz önümüzde yerel seçimler var. Bildiğim kadarıyla şu an görevde olan çoğu muhtarım bu seçimlerde de aday olacaklar. Kendilerine başarılar diliyorum. Sonucu ne olursa olsun seçimlerin büyük Türk Milleti’ne ve Merkezefendili hemşehrilerime hayırlı olmasını diler, saygılarımı sunarım” dedi.


Daha sonra söz alan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Nihan Özden ise şu sözleri söyledi: 

“1829 dan bu yana Vatandaşımızın her derdinde her sorununda, düğününde Derneğinde yer alan 

Demokrasi zincirinin en önemli halkası olan siz değerli muhtarlarımız 

Hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Tüm muhtarlarımızın 19 EKİM Muhtarlık gününü kutluyorum. Ailelerinizden vakit ayırıp, mahallenizde, köyünüzde yaptığınız bu fedakarlık içinde hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Önümüzdeki yerel seçimlere İYİ PARTİ olarak 81 ilde kendi adayımızla girme kararı aldık. İYİ BELEDİYECİLİK anlayışımız ile bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Mahallemizdeki, köyümüzdeki, yereldeki sorunlarımızı daha çok konuşacağız. 

Muhtar seçilmiş kişidir. Mahallesindeki, köyündeki her vatandaşı yakınen tanır. Vatandaşlarımızın, sorunlarına çözüm üretilmesi beklenirken hiç bir muhtarımızı yalnız bırakmayacağız.  Biz demokrasiye tam bağlı bir partiyiz.

Muhtarlarımız İYİ PARTİ açısından çok önemli, sizler bizim için çok önemli ve değerlisiniz. Kapımız her zaman dertleşmeye istişare yapmaya açıktır. 


Allaha şükürler olsun Devlet sahibiyiz Cumhuriyet sahibiyiz. Bu değerlerimizse hep birlikte sahip çıkacağız. Bizim İYİ parti olarak önceliğimiz milletimizdir. Milletimizin öncelikleri bizim için gerçek memleket meselesidir. Muhtarlarımız milletimizin sorunlarını ve önceliklerini en yakından bilen seçilmişlerimizdir. 

Muhtarlık görevi zordur. Muhtarlar sefa sürmek için göreve gelmemişlerdir. İnsanlar güvendikleri kişinin kapısını çalar. Gece hastası olan sizin kapınızı çalar. Derdi olan sizin kapınızı çalar. İş isteyen sizin kapınızı çalar. Bu anlamda güven duyular kişilerdir muhtarlar.

Kimin yardıma ihtiyacı var Muhtar bilir. Kimin çocuğunun kırtasiye okul ihtiyacı var muhtar bilir. Hangi ailenin ihtiyacı var muhtar bilir. Mahalleye, köye gelen yardımın kime verilmesi gerektiğini en iyi bilen muhtardır.

Mahallesinde yaşayan mülteciyi bilendir muhtar. Bir köy için Mahalle için aslında çok değerlidir Muhtar. Mahallenin gözüdür kulağıdır muhtar. Biz sizin üstlendiğiniz bu zor görevin farkındayız. Sorumluluğunuzun farkındayız. Biz İYİ PARTİ olarak sorunlarınızı biliyoruz. Beklentilerinizin farkındayız. Muhtarlıkların her sorunu bizimde sorunumuzdur. 

Bu organizasyon da görev alan İYİ PARTİ Merkezefendi Teşkilat başkanım başta olmak üzere tüm parti teşkilatıma teşekkür ederim” 

Konuşmaların ardından muhtarlara hediyeleri taktim edildi ve toplu fotoğraf çekildi.