İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Denizli'de koronavirüs vakalarındaki artış hız kesmiyor. Yoğun bakımlardaki doluluk oranlarının tartışıldığı Denizli'de son kötü haber de İYİ Parti'den geldi. İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce'nin kovid-19 testinin pozitif olduğu öğrenildi.

  • 30 Kasım 2020 - 16:21
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce'nin kovid-19 testinin pozitif çıktığı ve evde karantinada olduğu öğrenildi. Daha önce de İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık, kovid-19 testi pozitif çıkan babasının yanında refakatçi kalmıştı. İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık aynı zamanda bugün sosyal medya hesabından tüm siyasi parti başkanlarına ve iktidara çağrıda bulunarak, "Tam kapanma şart" ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığından koronavirüs testi pozitif çıkan Gökce için geçmiş olsun paylaşımı yapıldı. Denizli İl Başkanlığından yapılan açıklamada "İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanımız Mehmet Ertuğrul Gökce'nin covid-19 testinin pozitif olduğunu derin bir üzüntü İle öğrenmiş bulunmaktayız başkanımıza geçmiş olsun acil şifalar dileriz" ifadeleri kullanıldı.