İYİ PARTİ İL BAŞKANI ÖZER TUNÇTÜRK'ÜN SOSYAL MEDYA SKANDALI!

İYİ Parti İl Başkanı Özer Tunçtürk, sosyal medya üzerinden yaptığı bir yorumla adeta soğuk duş etkisi yarattı. Partilileri tarafından bir süredir eleştirilen Tunçtürk, partinin önemli isimlerinden ve Denizli’de İYİ Parti'nin kurucularından olan Kemal Şahan’a yönelik ahlak dışı bir yorumda bulundu.

  • 26 Temmuz 2023 - 03:38
  • Son Güncelleme : 26 Temmuz 2023 - 13:40

14 Mayıs’ta yapılan genel seçimlerin ardından İYİ Parti Denizli teşkilatı tarafından yetersizliği öne sürülerek eleştirilerin merkezine oturan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Özer Tunçtürk, sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen eleştirilere ahlak dışı bir yanıt vererek adeta soğuk duş etkisi yarattı.


14 Mayıs’ta yapılan ilk tur seçimlerinde teşkilatının yanında bulunmaması ve seçimi televizyondan takip etmesi nedeniyle eleştirilen Tunçtürk, hatta yediği kuruyemişler üzerinden bile sosyal medya eleştirilerine maruz kalmıştı. Ancak Tunçtürk, soğukkanlılığını kaybederek ahlak dışı bir yorumla takipçilerini şok etti.

Olay, İYİ Parti Denizli’nin yakından tanıdığı isimlerden Savaş Sütçü’nün, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ile il başkanının odasında paylaştığı bir fotoğrafın altına gelen yorum ile başladı ve beklenmedik bir boyuta ulaştı.

Fotoğrafın altına yorum yapan Kemal Şahan, eleştirilere devam ederek “Çekmecelerde Kaju kalmamış mı? Ne varsa yemiş mi?” ifadelerini kullandı. Bu yoruma Özer Tunçtürk'ün verdiği karşılık ise akıl tutulması yaratan cinstendi.

Yaşadığı rahatsızlık nedeniyle uzun süredir zor zamanlar geçiren Mustafa Kemal Şahan'a karşılık olarak Tunçtürk, "Kaju yoktur ama 2. Çekmeceye ... torbası bıraktım lazım olursa alırsın" şeklinde ahlak dışı bir cevap verdi.


Sosyal medya kullanıcıları tarafından kısa süre sonra kaldırılan bu yorum, ekran görüntüleriyle WhatsApp gruplarında hızla yayıldı ve partililer arasında soğuk duş etkisi yarattı.

Uzun süredir partilileri tarafından eleştirilen ve hatta teşkilatının istifasını beklediği İl Başkanı Özer Tunçtürk'ün bu ahlak dışı yorumunun ardından görevini ne kadar sürdüreceği ise merak konusu haline geldi.