İYİ PARTİ İL BAŞKANI AKGÜN OLDU

Dün düzenlenen basın toplantısıyla İYİ Parti Denizli İl Teşkilatının istifasın arından yeni atama yapıldı. Başkanlığı eski İl başkanı Hasan Akgün getirildi.

  • 03 Eylül 2019 - 14:41
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı’ndan istifa eden Hasan Hüseyin Bozkurt’un yerine önceki dönem İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün atandı.

İl Başkanlığı görevini devralmak için Ankara’ya giden Akgün’ün yönetimi belirleyerek göreve başlaması bekleniyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in onayı ile Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İl Başkanlığı görevini Hasan Akgün’e emanet etti.

AKGÜN'DEN İLK AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan ve açıklamada bulunan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün yazılı paylaşımına birde Meral Akşener'den video ekledi. Akşener'in "Nerede Kalmıştık" sözlerini videolu olarak paylaşan Akgün, üzerine şu yazıları yazdı:

Bana güvenen, bana inanan ve desteklerini esirgemeyerek, şahsıma İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı görevini layık gören, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e ve Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın’a teşekkür ederim. 

Bugüne kadar İYİ Partimiz için çalışan, emek veren her arkadaşımıza da verdikleri emek nedeniyle teşekkürü bir borç bilirim. 
Partimizi Denizli’de en üst seviyeye çıkaracak, yeni il yönetimini oluşturmak için çalışmalara başlayacağım. Bugünden itibaren “Nerede Kalmıştık” deyip, herkesi dinleyerek, liyakate dayalı, birleştirici bir İl Başkanı olmak için, var gücümle çalışacağım. Birlikte yapacağımız çok işimiz var.

Başaracağız, başaracağız, başaracağız.