İYİ PARTİ DENİZLİ'DEN ÇİFTE BAYRAM

İYİ Parti Denizli geçtiğimiz gün hem 6. yıl dönümünü hemde Cumhuriyet bayramını kutlayan bir kokteyl düzenlendi. İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı binası çatısında düzenlenen kokteyle partililer ilgi gösterirken gece sonunda meşalelerle kutlama tamamlandı.

  • 28 Ekim 2023 - 00:40
  • Son Güncelleme : 28 Ekim 2023 - 00:45

Kutlama sonrası yazılı açıklamada bulunan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Nihan Cihan Özden, Cumhuriyet'in 100. Yılıyla ilgili önemli vurgular yaptı.

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Nihan Cihan Özden'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü coşkuyla kutladıklarını belirtti. Özden, açıklamasında Cumhuriyet'in faziletlerinin vatanlarına, milletlerine ve tüm dünyaya iyilik getirmesini dilediklerini vurguladı.

"Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılını kutluyoruz. Bu yıl özel bir yıl, çünkü Cumhuriyetimizin 100. yılı. Genciyle, yaşlısıyla tüm Türk milleti olarak, Cumhuriyetimizin kuruluşunun gururunu ve heyecanını yaşıyoruz." diyerek bu anlamlı tarihin önemine vurgu yaptı.

Ayrıca, gelecek nesillerin bu gururu taşımalarının ve Cumhuriyet'in temel değerlerine sahip çıkmalarının toplumun refahı ve ilerlemesi için önemli olduğunu belirtti. Bu bağlamda İYİ Parti olarak, ülkenin güvenli, sağlıklı ve eğitimli bir şekilde gelişmesi için çaba gösterdiklerini ve sloganları olan "Rotamız Net, Pusulamız Millet" ile bu hassasiyetlerini yansıttıklarını dile getirdi.

Özden, konuşmasında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vizyonu ve ileri görüşlülüğünün Türkiye'nin geleceğini şekillendirdiğini ve bu mirasa sahip çıkmanın önemine vurgu yaparak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarken dünya çapında adalet ve barış için çaba gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Açıklamasını, "Bu gururu bize yaşatan, dünyanın lider olarak kabul ettiği ve kendisini örnek aldığı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, onun silah arkadaşlarını ve bu vatanı bizlere canları pahasına emanet bırakan Şehitlerimizi öncelikle minnet, saygı ve rahmetle anıyoruz. Minnettarlığımız sonsuzdur." diyerek tamamladı.