İYİ PARTİ DENİZLİ’DE İSTİFALAR SÜRÜYOR!

İYİ Parti Denizli’de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Her geçen gün sorunlarla karşı karşıya kalan partide son olarak İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Kadir Taşkın istifasını verdi.

  • 27 Şubat 2024 - 17:52
  • Son Güncelleme : 27 Şubat 2024 - 17:54

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala kan kaybetmeye devam eden İYİ Parti’de son olarak İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı istifa etti. Belediye meclis üyelerinin hazırlığı aşamasında kendisinin yok sayıldığını dile getiren Taşkın, bu gerekçeyle istifasını verdi. 


ARTIK PARTİ İŞİ YETSİN BANA

Geçtiğimiz haftalardan bu yana özellikle partinin yönetim kadrosundan bir çok isim istifasını verdi. Bu isimlerden biriside partinin kurucuları arasında bulunan ve il yönetiminde görev alan Savaş Sütçü oldu. Kırgınlığı yada kızgınlığı olmadığını belirten Sütçü, daha öncelerden istifayı düşündüğünü fakat seçim süreci nedeniyle askıya aldığını kaydetti. Listelerin açıklanmasıyla birlikte Sütçü’de istifasını veren isimlerden oldu. Sütçü haber merkezimize verdiği röportajda “Artık parti işi yetsin bana” diyerek istifasını onayladı. 


SULTAN KÖSE: EMEĞİMİZ ÇOK UMUDUMUZ YOK!

İYİ Parti’nin üst kurul delegelerinden olan ve yönetimde de yer alan isimlerden iş kadını Sultan Köse’de istifa edenlerden biri oldu. Köse: “2018 tarihinden bu yana partinin içerisindeyiz. Maddi ve manevi çok desteğimiz oldu. Davaya inandık. Fakat bugün geldiğimiz noktada gelecek umudu ile katıldığımız siyasi hareketin bizi yanılttığını görüyoruz. En büyük yanılgımız genel başkanımızdan yana oldu” diyerek istifasını onayladı.


İSTİFALAR DEVAM EDİYOR!

Geçtiğimiz haftalarda eski Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce’nin istifasından bu yana istifalar devam ediyor. Belediye meclis üyelerinin açıklanmasıyla istifalar hız kazanırken parti içerisinden istifa eden önemli isimler şimdi CHP’de siyasi hayatına devam ediyor. Yaşanan istifaların ardından İYİ Parti il yönetiminin yaptığı resmi bir açıklama bulunmamakta.