İSTİHDAMA DAYALI PROJELERİMİZİN STARTINI VERİYORUZ

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Başkan Doğan, “31 Mart öncesi vermiş olduğumuz sözleri unutmadık. Bayramdan sonra istihdama dayalı projelerimizin startını veriyoruz” dedi.

  • 28 Mayıs 2019 - 14:14
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde iftar sofrası kuruldu. Mahalle sakinleri Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı alkışlarla karşıladı.

Vatandaşın büyük ilgi gösterdiği Başkan Doğan, “Bugün burada Mehmet Akif Ersoy Mahallemiz, Alpaslan Mahallemiz, Yeni Mahallemiz, İlbadı Mahallemiz, Muratdede Mahallemiz ile birlikteyiz. Bizler 31 Mart seçimleri öncesi vermiş olduğumuz sözleri unutmadık. Mahallemizin eksiklerini biliyoruz. Bayramdan sonra startı veriyoruz. Eksikleri tamamlayacağız. Sizlere müjdelerimiz var. Bu ekonomik krizde istihdama dayalı projelerimiz olacak.

Özellikle genç işsiz nüfusumuz çok fazla. Bu anlamda istihdama dayalı projelerimizin startını vereceğiz. Burada aylardır bana destek olan kadın arkadaşlarım var, onlara çok teşekkür ediyorum. Kadınlar için öncelikle kreş merkezleri, etüt merkezleri, kurs merkezleri en baş projelerimiz arasında yer alacak, buna söz veriyorum. Biliyorsunuz çöp poşetleri dağıtımımız başladı. Yapısal projelerimizin yanında sosyal projelerimiz de olacak. Sizlerle buralarda açtığımız projelerde defalarca birlikte olacağız” diye konuştu.