İSTANBUL RÜZGARI DENİZLİ'DE ESİYOR

Resmi olmayan sonuçlarla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. Yüzde 10'luk fark ile yarışı önde götüren İmamoğlu'nun başkanlık sevinci Denizli'de de kutlanılmaya başlandı.

  • 23 Haziran 2019 - 17:39
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

23 Haziran seçim sonuçları açıklandı. 19:15'te yayın yasağının kalkmasının ardından Anadolu Ajansı ilk sonuçları duyurdu. Son dakika haberine göre sandıkların yüzde 99'u açıklanırken, Ekrem İmamoğlu seçimi yüzde 54'lük oy oranıyla kazandı. Binali Yıldırım'ın oy oranı ise yüzde 45'te kaldı.

İmamoğlu'nun başkanlığı Denizli'de de çoşkuyla karşılandı. Denizlililer sokağa indi ellerinde CHP bayraklarıyla Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığını kutlamaya başladı.

Delikliçınar Meydanı'nda toplanan kalabalığa CHP Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker'de eşlik etti. Şarkılarla ve danslarla kutlanılan başkanlık sürecinde kalabalık ise dakikaların geçmesiyle artıyor.

Alanda kısa bir konuşma yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan; "Bugün tarihi bir günü kutluyoruz, bugün bir zaferi kutluyoruz. Öncelikle sizlerle birlikte 31 Mart günü Merkezefendi ile başlamıştık zafere. Hep birlikte çalıştık, emek verdik. Sokak sokak, mahalle mahalle gezdik. Bir kez daha hepinize çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız " dedi.