ISTANBUL GİRLS YENİDEN RE MAJÖR SAHNESİNDE

Re Majör Restoran, Ramazan bayramı sonrası organizasyonlarını hızlı bir şekilde başlattı. Dün akşam Re Majör sahnesinde 2. kez sahne alan Istabul Girls Orchestra büyük beğeni topladı.

  • 07 Mayıs 2022 - 13:39
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Dokuz kadın müzisyenden oluşan İstanbul Girls Orchestra, Denizli'de 2. defa sahnelerini aldılar. Unutulmaz bir Cuma gecesine imza atan grup büyük beğeni topladı.


Ekim 2021’de Denizli Re Majör sahnesinde yer alan grup büyük beğeni toplayınca, Re Majör sahnesinde 2. organizasyonlarına imza attılar. Yoğun beklentinin olduğu gecede arabesk fantezi türünde müzikler ile başlayan gece, hareketli Türk Halk Müziği şarkıları sonlandı. Kendilerine has tarzlarıyla şarkıları yorumlayan kadın müzisyenler dinleyicilerinden tam not alırken, Re Majör’de Ramazan Bayramı sonrasında etkinliklerin son hız devam edeceği mesajı verildi. 


Istanbul Girls Orchestra adına bizlerle konuşan Filiz Naz; “Denizli insanı gerçekten çok içten ve samimi. Biz artık Denizli halkını kendi ailemiz gibi görüyoruz. Tekrar burada olmak o nedenle bizi çok mutlu ediyor. Bugün kah güleceğiz, kah ağlayacağız. Denizli’ye özel bir repertuar ile geldik. Yine dans şovlarımız olacak. Denizli’de müzikseverler her tür müziği seviyor. O nedenle burada sahne almak Denizli halkıyla bir arada olmak bizler içinde büyük mutluluk” dedi. 


Istanbul Girls Orchestra sahnesi sonrasında etkinliklerine hız kesmeden devam edeceklerini kaydeden işletmeci Rahmi Em; “Re Majör sahnesi müzikseverlerin mutlu olacağı organizasyonlarımıza devam edeceğiz. Bu gece bizlere eşsiz bir gece yaşatan Istanbul Girls Orchestra grubuna teşekkür ediyoruz. Onları tekrar Denizli’de görmek istiyoruz” dedi. 


Rahmi Em etkinliklerine devam edeceklerini dile getirerek; “20 Mayıs Cuma günü, 2021 yılında O Ses Türkiye’ye katılarak Beyazıt Öztürk’ün takımına giren, müziği ve tarzıyla beğeniler toplayan Aykut Şahan’ı ağırlayacağız. Sizleri o gece de aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi.