IRKÇILIK KARŞITI PAYLAŞIMA KÜFÜRLÜ YANIT GÜNDEME OTURDU

Denizlispor'un eski futbolcusu Serdal Boyraz'ın Fernand Coulibaly ile çekilen fotoğrafı ırkçılığa hayır için paylaşımına Coulibaly'den olay cevap geldi. Coulibaly, Denizlispor'dan takım arkadaşı Boyraz'a 'İ..ne başka zenci mi bulamadı. Tek ben var' yorumunu attı. Coulibaly'in cevabı sosyal medyada gündem oldu.

  • 09 Aralık 2020 - 14:44
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizlispor'da 2000'li yılların başında forma giyen önlibero Serdal Boyraz ile santrafor Fernand Coulibaly arasındaki ırkçılığa hayır paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Boyraz, dün Başakşehir'in yardımcı antrenörü Webo'ya Şampiyonlar Ligi maçında maçın dördüncü hakemi tarafından ırkçı saldırıya uğramasına takım arkadaşı Coulibaly ile çekilen fotoğrafını koyarak 'Irkçılığa Hayır' etiketiyle paylaştı.

MALİLİ FUTBOLCUDAN OLAY CEVAP

Boyraz'ın paylaşımına Coulibaly'den olay bir cevap geldi. Malili oyuncu Boyraz'ın paylaşımına 'İ.ne başka zenci bulamadı tek ben mi var' yorumunu attı. Bu yorum sosyal medyanın en çok konuşulan konularından birisi oldu. Boyraz, Coulibaly'e 'Seni seviyorum çok' yorumu ile cevap verdi. Paylaşıma eski Denizlisporlu Levent Kartop da yorum yaptı.