İREM DERİCİ RADYO 20'NİN KONUĞU OLDU

Radyo 20’nin canlı bağlantı konuğu olan İrem Derici’den Denizli’nin meşhur yoğurdu ile ilgili yeni bir isim önerisi geldi. İsmini anmadan sosyal medya fenomeni Murat Övünc'e gönderme yaptı.

  • 18 Ağustos 2020 - 15:53
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Bölgeni en çok dinlenen radyosu Radyo 20’ye konuk olan Türkçe pop müziğinin sevilen sanatçısı İrem Derici’den Denizli’nin meşhur yanık yoğurdu ile ilgili isim önerisi geldi. Radyo 20’de program yapımcılığı yapan Ümit’in konuğu olan Derici, Denizli’yi çok sevdiğini, Denizli’ye her geldiğinde isli yoğurt yediğini söyledi.

Bunun üzerine Ümit’in biz ona Yanık yoğurt diyoruz demesiyle neden isli yoğurt Dediğini açıklayan Derici, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar ile kadın düşmanı ilan edilen sosyal medya fenomeni Murat Övünç’e üstü kapalı göndermede bulundu. “Malum kişilerin kullandığı o kelimeyi kullanmak istemiyorum o yüzden artık ben ona isli yoğurt diyorum. Denizli’ye geldiğim ilk konserde birer kilo alıp karşılıklı yiyelim” dedi.

Yaklaşık 1 yıl önce çıkardığı “Yazsın Bana” isimli şarkısına çektiği yeni klibi hakkında da konuşan sanatçı “Dinleyicilerimizden ricam youtube girip klibin altına isli yoğurt yazmaları, hepsini okuyup cevap vereceğim” dedi.